Emekliler Bayram Öncesi İkramiye İstiyor

DİSK Emekli Sen Şubesi Başkanı Suat Başaraner, kurban bayramı öncesinde emeklilere bayram ikramiyesi verilmesi yönünde CHP’nin sunduğu kanun tasarısın…

Emekliler Bayram Öncesi İkramiye İstiyor

DİSK Emekli Sen Şubesi Başkanı Suat Başaraner, kurban bayramı öncesinde emeklilere bayram ikramiyesi verilmesi yönünde CHP’nin sunduğu kanun tasarısına karşı çıkacak olan siyasi partilere oy vermeyeceklerini belirtti. CHP tarafından meclise sunulan emeklilere kurban bayramı öncesinde bin 650 TL bayram ödeneği ödenmesini kapsayan kanun teklifi emeklilerin gündemine girdi. Konu ile ilgili açıklama yapan Emekli Sen Şube Başkanı Suat Başaraner, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in imzasını taşıyan söz konusu bayram ödeneği kanun tasarısının bir an evvel görüşülerek kabul edilmesini istedi. Emeklilerin bugün yoksulluk ve açlık sınırı altında yaşam mücadelesi sürdürdüğünü belirten Başaraner, TBMM’yi göreve çağırarak bayram öncesinde yaşanan ekonomik sorunların bir nebze de olsa düzeltilmesini beklediklerini vurguladı. İKRAMİYE YOKSA OY DA YOK Başaraner, Cumhuriyet Halk Partisi’nin emekliler için 7 Haziran seçimleri öncesinde iki maaş ikramiye ve bayram öncesi ikramiye sözlerinin arkasında durduğunu söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na emeklilerin yaşadıkları sıkıntıları aktardıklarını ifade eden Başaraner, “Buradan milletvekillerine sesleniyoruz. Bilmelisiniz ki konunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Emeklilerin 1 Kasım genel seçimlerinde bu kanuna destek vermeyen siyasi partiler ile milletvekillerine oy vermemeleri için de çalışacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X