Emekliler sosyal yaşam merkezi istiyor

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Uludağ Şube Başkanı Kenan Pars, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

Emekliler sosyal yaşam merkezi istiyor

TÜED’dan ziyarete ilişkin yapılan açıklamaya göre, Kenan Pars, buradaki konuşmasında derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi ve kuruldukları günden bu yana hak arama mücadelesini sürdürdüklerini söyledi. 550 bin emeklinin olduğu Bursa’da TÜED’in 10 bin üyesi bulunduğunun altını çizen Pars, ”Bu üyelerimizin tek çatı altında toplanabileceği bir lokal, içinde çok amaçlı toplantı salonu, çocukları ve torunları için oyun parkının olacağı bir alan, emeklilerin gönül rahatlığıyla gidebileceği, ulaşım açısından kolay olan alanın sosyal yaşam merkezi olarak projelendirilip hayata geçirilmesini istiyoruz. Bugüne kadarki bütün büyükşehir belediye başkanlarına bu talebimizi ilettik. Ancak bir sonuç alamadık” dedi. Pars, ayrıca dernek üyeleri için Burulaş’tan indirim talebinde de bulundu. 

DESTEK VERMEYE HAZIRIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, emeklilerle ilgili yapılacak olan çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını vurguladı. Emeklilere her zaman kapılarının açık olduğunu dile getiren Aktaş, ‘’Emeklilerimizin çektiği sıkıntıyı çok iyi biliyoruz. Dernek Başkanı Pars’ın üyeleri için yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz ve verdiği çabayı takdirle karşılıyoruz. Emeklilerimizin yaşamlarını daha rahat sürdürebilmeleri için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Bize iletilen taleplerle ilgili de elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X