Emirdağ’da Üstyapı Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Afyonkarahisar’ın Emirdağ İlçesinde belediye tarafından başlatılan alt ve üstyapı çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğü aktarıldı.

Emirdağ’da Üstyapı Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Afyonkarahisar’ın Emirdağ İlçesinde belediye tarafından başlatılan alt ve üst yapı çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğü aktarıldı. Konu ile ilgili belediyeden yapılan yazılı açıklamada, belediyenin elindeki araç ve gereçlerle, tüm imkanlarını sonuna kadar kullanarak ilçeye en iyi hizmeti vermeye çalıştığı belirtilerek, “Belediyemiz, sırayla ve hemen hemen tüm cadde ve sokaklarda, yoğun bir çalışma temposu ile belediyecilik hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda ilçemizin çeşitli cadde ve sokaklarında devam eden asfalt, kilitli parke taşı ve bordür döşeme gibi çalışmaların akabinde yaklaşan Kurban Bayramı da göz önüne alınarak ilçemiz Keçili Mezarlığı’na giden yol belediyemiz şirketine ait asfalt şantiyesinde üretimi devam eden asfalt ile kaplanıyor” ifadelerine yer verildi. Öte yandan, Keçili yolunda devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Emirdağ Belediyesi Başkan Vekili Yücel Erdönmez, yolun en kısa sürede bitirilerek hizmete gireceği müjdesini verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X