Emniyet göz açtırmadı

Süper Lig’e yükselecek son takımın belirlendiği final öncesi 230 meşale, 19 ses torpili, 1 sis bombası, 1 ışık fişeği, 1 havai fişek, 5 adet bıçak ve 7 adet sopa ele geçirildi.

Emniyet göz açtırmadı

BÜLENT CIVANOĞLU

Bursa emniyeti, Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Gazişehir Gaziantep karşılaşmasında göz açtırmadı. Geçen yıl Antalya’da oynanan Eşkişehirspor-Göztepe finalinde yaşanan olayların Bursa Büyükşehir Stadı ve çevresinde de yaşanmaması için olağanüstü güvenlik tedbirleri alındı.

3 bin 100 polis, 200 özel güvenlikçi, 80 jandarma mensubunun görev yaptığı maçta, şehir girişlerine 5 farklı arama noktası kuruldu. Arama noktalarında, tüm tarafarların üst aramaları, GBT sorgulamaları yapılırken otobüsler didik didik edildi.

EN OLAYSIZ FİNAL OLDU

Aynı şekilde stadyum girişlerinde de aramalar devam etti. Stadyum girişi ve şehir girişlerinde yapılan aramalarda, 230 meşale, 19 ses torpili, 1 sis bombası, 1 ışık fişeği, 1 havai fişek, 5 adet bıçak ve 7 adet sopa ele geçirildi.

Ayrıca maçın ardından kutlama yapmak isteyen Erzurumspor taraftarlarına da polis ekipleri nezaret etti. Otomobilleri ile trafiği tehlikeye düşüren, trafik akışına engel olan taraftarlar uyarıldı. Alınan tedbirlerle oynanan final mücadelesi, son dönemlerde yaşanan en olaysız TFF 1. Lig play-off finali olarak değerlendirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X