‘Emniyet kemeri oyunu’ canına mal oldu

Konya’da ışıklı kavşakta otomobille kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

‘Emniyet kemeri oyunu’ canına mal oldu

Yola fırlayarak hayatını kaybeden otomobil sürücüsünün emniyet kemerini arkasına geçirip takmadığı ortaya çıktı.

Kaza, dün saat 20.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesi, Şafak Caddesi ile Abdullah Ulubey Sokak kavşağında meydana geldi. 

22 yaşındaki Sadık Turgut idaresindeki 42 VP 564 plakalı otomobil, Şafak Caddesi’nde seyir halindeyken ara sokaktan caddeye çıkan 48 yaşındaki Hasan Ali Altuntaş idaresindeki 42 BH 886 plakalı kamyonetle çarpıştı. 

Çarpışmanın etkisiyle sürücü Sadık Turgut, kapısı kopan otomobilden yola fırladı. Turgut, olay yerinde hayatını kaybederken, kamyonette bulunan sürücü Hasan Ali Altuntaş, Hatice ve Sevim Eroğlu hafif şekilde yaralandı. 

Yaralılar çevredekilerin çağırdığı ambulansla Beyhekim Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Polis ekiplerinin kazada yerindeki incelemesinde hayatını kaybeden sürücü Sadık Turgut’un emniyet kemerini arkasından geçirip takmadığı ve otomobilden bu yüzden fırladığı tespit edildi. 

Turgut’un cesedi otopsi için Konya Numune Hastanesi Morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X