Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’den Gaziler Günü Mesajı

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Gülveren, Gaziler Günü’nün önemine vurgu y…

Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’den Gaziler Günü Mesajı

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Gülveren, Gaziler Günü’nün önemine vurgu yaptığı mesajında, “Bilindiği gibi 19 Eylül 1921 tarihi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Gazilik unvanı ve Mareşal rütbesi verildiği gündür. Bugünü, 2002 tarihinden itibaren 19 Eylül Gaziler Günü olarak kutlanmaktadır. Aziz vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak için canları pahasına cepheden cepheye koşan, bu uğurda şehit olmayı göze alan gazilerimize saygı duyuyoruz. Ülkemizin medarı iftiharı olan gazilerimize bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da layık oldukları kıymeti devlet ve millet olarak vermeye devam edeceğiz. Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizle, ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle, hayatta olan gazilerimizi de minnet ve şükranla anarak, 19 Eylül Gaziler Günü’nü sağlıklı, uzun bir ömür dileklerimle kutluyor, değerli ailelerine selam ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X