Emrah klibi kaldırttı, ortalık karıştı!

Şarkıcı Emrah, Belalım Benim şarkısını okuyan Banu Parlak’ın klibini kaldırttı.

Emrah klibi kaldırttı, ortalık karıştı!

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah, müziği kendisine ait olan ‘Belalım Benim’ şarkısını okuyan Banu Parlak’ın klibini kaldırttı. Şarkının sözlerini yazan Şükrü Kekevi ile buluşan Parlak, Emrah’a sitem etti.

Arabada çektiği kısa kliplerle popüler olan sonrasında da şarkıcılığa yönelen Banu Parlak, geçtiğimiz günlerde sözleri Şükrü Kekevi, müziği ise Emrah’a ait olan Belalım Benim şarkısını kendi yorumuyla söyleyerek klip çekti.

Parlak’ın kısa sürede büyük beğeni toplayan şarkısına ilk tepki ise Emrah’tan geldi.

Yeni şarkısı Belalım Benim’i çıkaran Banu Parlak, kısa sürede hayranlarının büyük ilgisini gördü. Ancak Parlak’ın büyük emek vererek hazırladığı yeni şarkısı gerekli izinler alınmadığı için kaldırıldı. Belalım Benim şarkısını ilk okuyan Emrah, Parlak’a ulaşarak klibi yayından kaldırttı.

‘Bizimki göze batmış’

Banu Parlak, klibin yayından kaldırıldığını Instagram hesabından şu sözlerle duyurdu:

“Emrah Abi’nin talimatı ile şarkımız yayından kalkmıştır. Büyüğümüzdür sözünün üstüne söz söylemeyiz kaldırıyoruz. Paylaşan destek olan herkese sonsuz teşekkürler. Daha güzel şarkılarla devam edeceğiz yılmak yok! Aynı şarkının bir dünya coverı varken bizim ki batmış göze herkesin canı sağ olsun vardır bir bildiği…”

54-001.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X