Emre, başka erkekle basılan karısına sahip çıktı!

Karşılıklı verdikleri dilekçelerle boşanma kararlarından vazgeçen Emre ve Yağmur Aşık çifti cephesinde yeni gelişme yaşandı.

Emre, başka erkekle basılan karısına sahip çıktı!

Eski milli futbolcu Emre Aşık, eşi Yağmur Aşık’ın, gece kulübünde bir erkek arkadaşıyla eğlenirken görüntülendiği haberlerini yalanladı.

“HABERİM VARDI”

Emre Aşık, eşi Yağmur Aşık’ın bir gece kulübünde başka bir erkekle samimi görüntüler verdiği yönündeki haberleri geride bıraktığımız gün gittiği bir AVM’de yalanladı. Arkadaşlarıyla bir araya gelerek güzel havanın tadını çıkartan Emre Aşık, eşinin bu görüntüleriyle ilgili olarak kendisine yöneltilen sorulara; “Arkadaşlarıyla dışarı çıkacağından haberim vardı. Biliyordum” yanıtını verdi. Emre Aşık bu açıklamasıyla bir problem olmadığını ve bilgisi dahilinde gerçekleştiğini dile getirdi.

EVLİLİĞE DEVAM KARARI ALDILAR

Emre Aşık, geçen sene 6 yıllık evliliğini bitirmek için boşanma davası açmıştı. Başta eşiyle anlaşmalı boşanmayı kabul eden Yağmur Aşık, daha sonra itiraz edip karşı boşanma davası açmış ve aylık 25 bin lira nafaka talep etmişti. Bununla da kalmayan genç kadın, eski futbolcuyu FETÖ üyesi olmakla suçlayıp Aşık hakkında şikayette bulunmuştu. İkili, geçen ay boşanma davasını geri çekip sürpriz bir şekilde evliliğe devam kararı aldı. Ayrı oldukları dönemde eşine sosyal medyadan yazan kadınları ifşa eden Aşık, “Evli erkeğe meraklı ne çok kadın varmış” diye de tepki göstermişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X