En acı bekleyiş!

Antalya Döşemealtı’na bağlı Güver Uçurumu’ndaki kanyonun dibinde bulunan kimliği belirsiz ceset, 4 saatlik bir çalışmayla çıkartılabildi.

En acı bekleyiş!

Bölgede arama yapan ekipler, kalabalık bir kuş grubunun havalandığı noktaya gidince cesede ulaştı. Cesedin yaklaşık 2 ay önce en son bu bölgede telefon sinyali alınan üniversite öğrencisi Eyyüphan Yıldız’a (20) ait olabileceği üzerinde duruluyor. Bölgede ceset bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine gelen baba İhsan Yıldız ise çalışmaları endişeli gözler ve zaman zaman gözyaşları içinde izledi.

AFAD BÖLGEDE… 

Kimliği belirsiz erkek cesedi bulunduğu ihbarı üzerine polis ve jandarma ekiplerinin harekete geçmesiyle olay yerine çağrılan Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) ekipleri, önceki gün çalışma başlattı. Cesedin yerini tam bilmeyen ekipler, tahmini bölgeye 150 metrelik sarp ve dik kayalık alandan inmek için düzen aldı.

15 kişilik AFAD ekibi, ağaçlar ve özel sistem yardımıyla kurdukları düzenekle 2 kademeli olarak yaklaşık 150 metre derinlikteki kanyona iniş yaptı. 2 AFAD personeli, yaklaşık 3 saat arama çalışması yaparak, bir alandan yoğun bir kuş grubunun havalanması üzerine o tarafa yönlendi. Kuşların kalktığı yere giden ekip, cesede ulaştı.

BABA, CENAZEYİ GÖRÜNCE…

Bölgenin sarp, kayalık ve havanın kararmaya başlaması nedeniyle cesedi çıkarma işlemini ertesi sabaha bırakıldı. Dün sabah erken saatlerde yine aynı sistemi kuran ekipler, 4 saatlik bir çalışmayla cesedi 150 metrelik kanyondan çıkarmayı başardı. Torbaya alınan ceset makilik ve taşlık alandan taşınarak cenaze aracına ulaştırıldı.

Oğlunun cesedinin bulunma ihtimalini değerlendiren İhsan Yıldız ise çalışmaları yerinde inceledi. Zaman zaman kanyona bakan Yıldız, cenazenin çıkarıldığı esnada büyük üzüntü yaşadı. Ceset, kimlik bilgilerinin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İhsan Yıldız ise polis eşliğinde bölgeden ayrıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X