En aktif pazar Türkiye

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance’nin Üst Yöneticisi Changpeng Zhao, Türkiye’nin hem blockchain teknolojisinde hem de kripto para sektöründe en aktif pazar olduğunu belirtti.

En aktif pazar Türkiye

Zhao, devletlerin kripto paralar ve blockchain teknolojisiyle ilgili çalışmalar yapmasının kripto para pazarının yakın gelecekte daha da büyümesine olanak sağlayacağını söyledi. Türkiye’nin hem blockchain teknolojisinde hem de kripto para sektöründe en aktif pazar olduğunu ifade eden Zhao, ‘’Türkiye, bu alanda lider rolü üstleniyor ve bu rol, Türkiye’ye finansal teknoloji gelişmelerine öncülük etme şansı veriyor. Türkiye, doğru adımlar atarsa finansal teknolojiler alanında yakın gelecekte çok önemli bir aktör haline gelecektir” dedi. Zhao, kağıt paraların yakın gelecekte yerini dijital paralara bırakacağının altını çizerek, Çin’de kağıt para kullanımının kalmadığını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X