En güzel cevabı sahada veririz

İzlanda’da çok hoş karşılanmadıklarını ifade eden TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar, ‘Böylesine ucuz, yakışık almayan hareketler moralimizi bozmaz aksine daha fazla motive eder’ dedi. 

En güzel cevabı sahada veririz

A Milli Takım kafilesiyle birlikte İzlanda’ya giden Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar, ‘Hedefimiz buradan da galibiyetle dönmek’ dedi… Fransa karşısında tarihi bir zafer kazandıklarının altını çizen Çağlar, ‘Konya’da her şey mükemmeldi… Tribündeki taraftarlarımız, sahada takımımız göz kamaştırıcıydı… Dünya’ya Türk Milli Takımı’nın istediğinde neler yapabileceğini yine gösterdik’ dedi…

HOŞGELDİN HEDİYESİ

Şenol Güneş ve öğrencilerini de kutlayan Mustafa Çağlar, ‘Şenol hocamızın önderliğinde keyif veren, hiç bitmesin dediğimiz bir maç izledik… Nihat Özdemir başkanlığındaki yeni yönetimimize de güzel bir -hoş geldin- hediyesi oldu. Geçmiş geride bırakıp, yeni bir şeyler söylemek gerektiğinin farkındayız… Bunu da Türk halkının desteğiyle Nihat başkanımız, yönetim kurulumuz, Şenol hocamız ve takımızla beraber hayata geçirdiğimizi düşünüyorum’ diye konuştu.

KABUL ETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL

İzlanda’da da çok da hoş karşılanmadıklarını dile getiren Çağlar, ‘Havaalanında yapılanları kabul etmemiz mümkün değil. Bizi böyle durdurabileceklerini düşünüyorlarsa yanılıyorlar… Böylesine ucuz, yakışık almayan hareketler moralimizi bozmaz aksine daha fazla motive eder. İzlanda’ya en güzel cevabı sahada vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu çocuklar çıkar, yine aslanlar gibi mücadele edip ülkemize güzel bir hediye daha verirler’ ifadelerini kullandı.   

İzlanda’ya çıkarma yapan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi, Başkent Reykjavik’te maç saatini beklemeye başladı… Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar, Nihat Özdemir başkanlığında yeni bir sayfa açtıklarını belirterek, ‘İzlanda’dan da galibiyetle döneceğiz’ dedi… 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X