En yakınıyla aldatmıştı…Eda Gök’ü geri istiyor!

Esra Erol’da programının stüdyo şefi olan Eda Gök kendisini en yakın arkadaşı, Burcu Sinem Ünsal’la aldatan eşi Emrah Albayrak’tan geçen yıl tek celsede boşanmıştı. Albayrak, sosyal medya hesabından eski eşiyle barışmak istediğini duyurdu.

En yakınıyla aldatmıştı…Eda Gök’ü geri istiyor!

Esra Erol’un stüdyo şefliğini yapan ve aynı zamanda Seda Sayan’ın yeğeni olan Eda Gök kendisini en yakın arkadaşı, evli ve iki çocuk annesi Burcu Sinem Ünsal’la aldatan eşi Emrah Albayrak’tan geçen yıl tek celsede boşanmıştı

“BİR TEK BİZ DÜZELTEBİLİRİZ”

Emrah Albayrak bugün Eda Gök ile olan bir paylaşarak altına şu notu düştü: ”Bugün kahrolası 1 sene geçti ayrılığımızın üstünden… Bir biz bilebiliriz neler yaşadığımızı, bir tek biz düzeltebiliriz. Seni seviyorum. Hadi bana beni hala sevdiğini söyle…”
 

 

Bu arada Emrah Albayrak eski eşi ile olan fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşmaya devam ediyor.

NE OLMUŞTU?

10 yıldır Esra Erol’da programının orkestra şefi görevini yürüten Emrah Albayrak’ın programın eski solistlerinden ve yakın arkadaşları olan Burcu Sinem Ünsal ile bir süredir ilişkisi olduğu ortaya çıktı.
 

Olayın ardından Emrah Albayrak ile evli olan programının stüdyo şefi ve aynı zamanda Seda Sayan’ın yeğeni Eda Gök, 7 yıllık evliliğini tek celsede bitti.

7 yıl önce Esra Erol’un programında tanışan Eda Gök ve Emrah Albayrak’ın Arya adında bir kız çocukları da var.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X