Encümende Kiralamalar Gerçekleştirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Be…

Encümende Kiralamalar Gerçekleştirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, 70 gündem maddesi ve üç kiralama ihalesiyle Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı’nda gerçekleştirilen ihalede Gölcük Örcün 565 ada üzerinde bulunan kalıcı iş merkezinin bir ve ikinci katında yer alan 23, 38, 40, 48, 51, 52 ve 53 No’lu işyerleri Çağlar Temiz tarafından üç yıl süre ile yıllık 7 bin 700 TL artı KDV bedelle kiralandı. İzmit Mehmet Ali Paşa mahallesi Doğu Kışla Gençlik Parkı’nda bulunan iki adet sentetik çim futbol sahası Serkan Yıldırım tarafından üç yıl süre ile yıllık 139 bin 200 TL artı KDV bedelle ve Seka Park Film Platosu alanı Kurtuluş Öztürk tarafından üç yıl süre ile aylık 22 bin 550 TL artı KDV bedelle kiraya verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X