Enes Kanter’den şok sözler!

A Milli Basketbol Takımı’nda defalarca krize yol açan Enes Kanter, yine olay yarattı.

Enes Kanter’den şok sözler!

NBA takımlarından Oklahoma City Thunder’da forma giyen ve geçtiğimiz haftalarda tam 70 milyon dolarlık sözleşmeye imza koyan Kanter, 12 Dev Adam’ın Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Fransa’ya 76-53 yenilerek elenmesinin ardından sosyal medyayı sarsan tweet’ler attı. Enes Kanter, peş peşe attığı iki tweet’te şu ifadeleri kullandı: Türk Milli Takımımız’ı babasının malı, kendi spor okulu sanan Efendiler, elinize yüzünüze bulaştırdınız. Bununla anılacaksınız. Korkma, titre.. Ahh!.. Ahh!.. İçim yanıyor. Sebep olanlar utansın!..

NELER YAŞANMIŞTI?

Enes Kanter ile milli takım arasındaki kriz 2013 senesinde başladı. O yıl Kanter, A Milli Takım kampına mazeretsiz şekilde katılmayı reddedince dönemin TBF Başkanı Turgay Demirel, oyuncunun bir daha davet edilmeyeceğini açıkladı. Yıldız basketbolcu, 12 Dev Adam, 2013 Avrupa Şampiyonası’ndan elenince “Hahahahaha” şeklinde tweet atarak tepki topladı. 2014 Dünya Şampiyonası için kadroya çağrılan Kanter, bu sefer sakatlığını gerekçe gösterip yine daveti geri çevirmişti.

ATAMAN ‘ÖZÜR DİLEMEDİ’ DİYEREK MİLLİ TAKIMA ALMADI

EuroBasket 2015 öncesi ise başantrenör Ergin Ataman tarafından defalarca görüşmeye çağrılan Enes Kanter, deneyimli hocayla buluşmayı sürekli erteledi. En sonunda Ataman, “Enes önceki dönemde yaşanan olay için özür dilemedi ve benim sıcak yaklaşımıma olumlu cevap vermedi. Bu yüzden de milli takıma davet etmedik” diye açıklama yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X