Engelli istihdamı için proje çağrısı

İŞKUR engelli istihdamı için proje çağrısına çıktı.

Engelli istihdamı için proje çağrısı

Kurumdan yapılan açıklamada, ‘’Engellilerin mesleki eğitim ve rehabilitasyonu ile işe ve iş yerine uyumlarının sağlanması, yine engelli ve eski hükümlülerin kendi işini kurmaları için hazırlanacak projelere ‘Engelli Çalıştırmayan İşverenlere Uygulanan İdari Para Cezalarını Değerlendirmeye Yetkili Komisyon Fon’ kaynağından hibe destek verilecektir” denildi.

Proje çağrısında birçok destek başlığı bulunduğuna işaret edilen açıklamada, ‘’Engellilerin kendi işini kurmalarına yönelik projeler toplam 50 bin liraya kadar hibe kapsamında desteklenmektedir. Eski hükümlü kendi işini kurma projesi, brüt asgari ücretin 15 katına kadar hibe kapsamında desteklenmekte” ifadelerine yer verildi. Söz konusu projelerin 18 Aralık’a kadar hazırlanıp, İŞKUR Bursa İl Müdürlüklerine elden veya posta yoluyla teslim edilmesi gerekiyor. Başvuru rehberi, başvuru formu ve eklerine ‘www.iskur.gov.tr’ adresinden ulaşılabilecek ve İŞKUR Bursa Proje Ofisinden gerekli destek alınabilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X