Engin Altan Düzyatan’dan ‘Kuruluş Osman’ açıklaması

Ekranlara veda eden ‘Kurşun’ dizisinin başrol oyuncularından Engin Altan Düzyatan, önceki gün teknik direktör Mustafa Denizli ile beraber Ulus’ta bir mekan çıkışı görüntülendi.

Engin Altan Düzyatan’dan ‘Kuruluş Osman’ açıklaması

Hayli keyifli olduğu görülen Engin Altan Düzyatan’a biten dizisi hatırlatılınca, “Olur öyle şeyler, hayırlısı olsun. Bazı işler oluyor, bazı işler olmuyor” diye cevapladı.

‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin bitmesiyle Burak Özçivit’in başrolünü üstlendiği ‘Kuruluş Osman’ başlamıştı. ‘Diriliş Ertuğrul’un devamı olarak çekilen projede, ‘Ertuğrul’ karakterinin ölmediği Ertuğrul Bey’in tekrar diziye dahil olacağı iddiaları hatırlatılan oyuncu, “Şu an için öyle bir şey konuşmadık, haberimiz yok yani” karşılığını verdi.

“Diziye dönmek ister misiniz?” sorusu üzerine ise Düzyatan, “Orası çok severek çalıştığım, çok güzel bir işti. Biz bir işi sonlandırdık, yeni bir işe başlandı. Orada çalışan ekip arkadaşları benim arkadaşlarım. Hala aynı ekip devam ediyor. Sağolsunlar, görüyorum takip ediyorum, çok da beğeniyorum. Bu plan meselesi, böyle bir planla ayrılmamıştık oradan, sonuçta bu başka bir dizi aslında yeni bir dizi. Değerlendiririz bakarız, ederiz. Şu an için öyle bir durum yok. Biraz dinlenmek istiyorum” dedi.

BURAK ÖZÇİVİT YORUMU

‘Diriliş Ertuğrul’ döneminde reytinglerin daha yüksek olduğu yorumuna Düzyatan, “Sevdiğimiz arkadaşlarımız, ne kadar güzel bizim yarattığımız bir işi devam ettiriyorlar, bunlar iki farklı iş, ben çok severek izliyorum. Hayırlısı olsun” şeklinde konuştu. “Reytinglerde yükseliş olur mu?” sorusuna ünlü oyuncu, “Reytingleri çok takip etmedim ama olacaktır” cevabını verdi.

Burak Özçivit’in performansının sorulması üzerine Düzyatan, “Gayet iyi, gayet iyi” dedi.

Engin Altan Düzyatan’ın lüks cipine taktığı lastikler dikkat çekerken, spor ve arabalarla arasının iyi olduğu bilenen oyuncunun off-road yaptığı anlaşıldı. Düzyatan’ın aracının alt kısmını çarptığı da gözlerden kaçmadı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X