Engürücük Mahalle Konağı gün sayıyor

Gemlik Belediyesi tarafından Engürücük Mahallesi’nde yaptırılan mahalle konağında sona gelindi. Konak inşaatının ince işleri dışındaki bölümlerinin tamamlandığı bildirildi.

Engürücük Mahalle Konağı gün sayıyor

Engürücük Mahalle Konağı iki kattan oluşuyor. Konak’ta atölye, çok amaçlı salon ve dinlenme alanları da yer alıyor. Eğitim ve kültür merkezi olarak da faaliyet gösterecek Engürücük Mahalle Konağı’nın, mahalle halkının sosyal yaşamına da önemli katkı sağlayacağı bildirildi.

Konağın mahalle halkına daha iyi hizmet verebilme adına güzel bir mekan olacağını ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “İlçemizin bir kentin ihtiyacı olan kurumlara sahip olması adına tüm enerjimizle çalışıyoruz. Yapılan bu yeni yapıların ihtiyacı olan alt ve üstyapı yatırımlar da bir yandan devam ediyor” dedi. 

KÜLTÜREL ETKİNLİKLER…

Çok amaçlı salonları, dinlenme alanları, oyun parkları ve kamelyaları ile birlikte kına, kültürel etkinlikler ve taziye günleri gibi önemli etkinliklerin de bu konakta yapılabileceğini ifade eden Yılmaz, “Mahalle kültürünü ve geleneklerini gelecek nesillere aktarmak adına önemli yere sahip olan konaklarımız, mahalle sakinlerinin de buluşma noktası olmaya devam ediyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X