Erdal Beşikçioğlu isyan etti

Oynadığı Behzat Ç. dizisi ile uzun süre adından söz ettiren oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Türkiye’de izleyicilerin ön yargılarla çok erken karar verdiğini ve sanatçıları birer ideolojik simge olarak gördüğünü söyledi.

Erdal Beşikçioğlu isyan etti

Bir TV programında ‘Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku’ filminin başrol oyuncuları ile yapılan röportajlar yayınlandı. 

Filmde başrolde oynayan Erdal Beşikçioğlu, rol arkadaşı Sezin Akbaşoğulları için ‘Çok rahat bir partner’ dedi. Beşikçioğlu, “Öyle olduğu için de bir aşk filminde utanma duygumuzu ortadan kaldırdık açıkçası” dedi.

Behzat Ç. dizisi ile televizyon izleyicisi tarafından beğenilen Beşikçioğlu, oyuncu olarak verilen görevi en iyi biçimde yerine getirmek istediğini anlatırken,şöyle devam etti:

‘İDEOLOJİK SİMGE OLARAK GÖRMESİNLER’

“Seyirci çok erken karar veriyor. Hikayeyi izlemeden ön yargı ile değerlendirmeye kalkıyor. Değerlendirirken bizleri ideolojik bir simge halinde değil de karakteri canlandıran oyun kişileri olarak görürlerse çok daha sağlıklı eleştiriler olacağını düşünüyorum.”

Filmde, ‘Müzeyyen’ karakterini canlandıran Sezin Akbaşoğulları da, böyle bir filmde birbirini tanıyan- bilen iki oyuncunun karşılıklı oynamasının bir avantaj olduğunu belirterek, “Benim için öyle oldu. Özellikle Erdal Beşikçioğlu gibi bir oyuncu ile birlikte oynamak da çok şahane bir şeydi” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X