Erdem: Emek en önemli değer 

Sendika temsilcileriyle bir araya gelen CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, “Kentimizde işçilerimize sahip çıkmak konusunda elimizden geleni yapmaya çalıştık, bundan sonra da çalışacağız” dedi.

Erdem: Emek en önemli değer 

İlk olarak Türk-İş’e bağlı Banka Finans ve Sigorta İşçileri Sendikası (Bass-Sen) Marmara ve Akdeniz Bölge Şube Başkanı Şahin Özkaya ile buluşan Erdem, ardından Türk-İş 8.Bölge Temsilciliği’ni ziyaret etti. Bölge Temsilcisi Ruhi Biçer’in de hazır bulunduğu toplantıda sendika yönetici ve temsilcileri görüş ve önerilerini Erdem’le paylaştı. Bir sosyal demokrat olarak emeğin en önemli değerlerden biri olduğuna inandığını vurgulayan Erdem, “Nilüfer’i ilmek ilmek işlerken 15 yılı geride bıraktım.

Bu dönemde kent yönetimine adayım. Bu, daha büyük bir sorumluluktur. Çağdaş kentleşme konusunda emek veriyorum. Emekçi biri olarak sendikalarımızın toplumdaki yeri benim için değerli. Çünkü çalışanların temsilcilerisiniz. Düşüncelerinize ve amaçlarınıza önem veriyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X