Erdem’den ‘Değişim’e Katıl’ çağrısı

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi’nde yarın yapılacak seçimler için Başkan Adayı Kemal Cüneyt Erdem, meslektaşlarına ‘Değişime Katıl’ çağrısında bulundu.

Erdem’den ‘Değişim’e Katıl’ çağrısı

İMO Bursa Şubesi seçim sürecinde iddiası ve projeleriyle dikkat çeken adaylardan Kemal Cüneyt Erdem, meslektaşlarına yarın yapılacak seçimlere katılım çağrısında bulundu. Bu seçimlerin İMO’nun şehrin ve meslektaşlarının sorunları karşısındaki suskunluğuna son vermek için bir dönüm noktası olduğunu belirten Erdem sözlerine şöyle devam etti:

‘Bu seçim sürecini de inşaat mühendisleri olarak son derece demokratik bir ortamda tamamlıyoruz. Seçimlere katılımın meslektaşlarımızın geleceği ve demokratik haklarını kullanmak adına önemli olduğunu hatırlatmak istiyorum. Meslek örgütümüzü hak ettiği yere taşımak, kaybolan dayanışmayı, birlik ve beraberliği sağlamak için onları değişime davet ediyorum. 18 Şubat’tan sonra meslek odamızı ‘hep birlikte’, ortak akılla, proje odaklı ve çözüm üreten bir anlayışla yöneteceğiz. Seçimlerin meslek odamız, meslektaşlarımız ve şehrimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X