Erdoğan Afrin’de etkisiz hale getirilen terörist sayısını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı’na ilişkin, “Şu an itibarıyla Afrin’deki mücadelede etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2878 olmuştur.” dedi.

Erdoğan Afrin’de etkisiz hale getirilen terörist sayısını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde Yargıtay’ın 150. Yılı Sempozyumu ve Yeni Yargıtay Binası Temel Atma Töreni’ne katıldı.

“Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2878 oldu”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, Zeytin Dalı Harekatı’na ilişkin, “Şu an itibarıyla Afrin’deki mücadelede etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2878 olmuştur.” dedi. 

“Tüm davalar hukuk devleti ilkesi çerçevesinde yürümektedir”

Erdoğan, tüm darbe ve diğer terör davalarının, tamamen hukuk devleti ilkesi çerçevesinde yürütüldüğünü belirterek, şunları kaydetti:

“Zaman zaman mahkemelerimizin, yüksek yargı kurumlarımızın, Anayasa Mahkememizin kararlarını eleştirdiğimiz olmuştur. Bundan sonra da olacaktır. Ama hiçbir zaman bu kararları yok saymadık. Gereğini yerine getirme konusunda asla tereddüde düşmedik.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X