Erdoğan: Binali Bey’in tek borcu İstanbul’a

Erdoğan, “Binali Bey’in tek borcu İstanbul’adır milletimizedir sizedir. Hiç kimse seçimden sonra Binali Bey’e diyet ödetmeye kalkamaz Kandil’dekiler gibi veya Pensilvanya’dakiler gibi” dedi.

Erdoğan: Binali Bey’in tek borcu İstanbul’a

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul’un Pendik ilçesinde halka hitap etti.

Erdoğan buradaki konuşmasında özetle şu ifadeleri kullandı:

”CHP 3 Ç demek. Çöp çukur çamur. CHP çarpık kentleşme demek. Pazar günü yapılacak seçimler için bir kez daha desteğinize talibiz. Biz 15 Temmuz’da Sayın Bahçeli ile bir araya geldik o günden itibaren Cumhur İttifakı’nı oluşturduk.

”MESELE ADAM OLUP OLMADIĞIN”

Kandil’den, Pensilvanya’dan gelen talimatlar var. Artık mızrak çuvala sığmıyor. Siz CHP’nin adayına oy verdiğinizi sanacaksınız belediyeyi Kandil’in militanları yönetecek. (Ekrem İmamoğlu) Çıkmış ne diyor? Trabzonluyum. Ya sen ‘Trabzonluyum’ diyerek benim Trabzonlu hemşehrilerimi mi aldatacaksın? Yani eğer işe oradan bakıyorsan şu anda benim Hazine ve Maliye Bakanım Trabzonlu. İçişleri Bakanım aynen Trabzonlu. Sanayi ve Teknoloji Bakanım Trabzonlu. Aynı şekilde Grup Başkanvekilim Muş, o da Trabzonlu. Yani burada mesele hangi şehirden olup olmadığın değil, adam olup olmadığın önemli. Ne kadar bilgi sahibisin. Ne kadar bu ülkeyi yönetme imkanın var?

”BİNALİ BEY’İN TEK BORCU İSTANBUL’ADIR MİLLETİMİZEDİR”

Binali Bey’in tek borcu İstanbul’adır milletimizedir sizedir. Hiç kimse seçimden sonra Binali Bey’e diyet ödetmeye kalkamaz Kandil’dekiler gibi veya Pensilvanya’dakiler gibi. CHP’nin Adalar Belediye Başkan Adayı İstiklal Marşı’nı söylemiyor. Çünkü Kandil’in arkasında olduğu HDP’nin İstikal Marşı bayrak diye bir derdi yok.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X