Erdoğan: Bunun adı teröre destek vermek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnce’nin Demirtaş’ı ziyaretine ilişkin, “Bunun adı demokrasi değil Bay İnce, bunun adı teröre destek vermek, bunun adı teröristlere destek vermektir.” dedi.

Erdoğan: Bunun adı teröre destek vermek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin’de düzenlenen mitingde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Anamuhalefetin adayı ve diğer adaylar, şehir hastanelerine karşıymış, hatta ellerine fırsat geçerse kapatacaklarmış. Biz proje ekibimizle çalışıyoruz, onlar bir araya gelip yıkım ekibi olarak gözlerini köprülerimize, yollarımıza, hastanelerimize, okullarımıza hatta tüm yatırımlarımıza dikmiş durumdalar.” dedi.

İnce’nin Demirtaş’ı ziyaretine ilişkin Erdoğan, “Bunun adı demokrasi değil Bay İnce, bunun adı teröre destek vermek, bunun adı teröristlere destek vermektir.” ifadesini kullandı.

Erdoğan, “Biz, ‘Türkiye’yi büyüteceğiz, zengileştireceğiz, istihdamı artıracağız, yatırımları çoğaltacağız’ diyoruz, onlar ise ‘yıkacağız’ diyor, ‘satacağız’ diyor, ‘işten atacağız’ diyor, ‘apolet sökeceğiz’ diyor.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X