Erdoğan: CHP hiçbir zaman milli iradeye saygı duymamıştır

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, “CHP, hiçbir zaman sandıktan çıkan iradeye saygı duymamıştır. CHP hiçbir zaman milli iradeye saygı duymamıştır.” dedi.

Erdoğan: CHP hiçbir zaman milli iradeye saygı duymamıştır

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde “Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı”na katıldı.

“CHP hiçbir zaman milli iradeye saygı duymamıştır”

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, “CHP, hiçbir zaman sandıktan çıkan iradeye saygı duymamıştır. CHP hiçbir zaman milli iradeye saygı duymamıştır.” ifadelerini kullandı. 

CHP’nin Tunç Soyer’i İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak göstermesine ilişkin Erdoğan, şunları söyledi:

“CHP, Türkeş ve arkadaşlarını 12 Eylül’de en ağır işkencelere maruz bırakarak idamla yargılayanların mirasçılarını yeniden vitrine çıkarıyor.”

“CHP giderek siyasetin denkleminden çıkıyor”

Cumhur İttifakı’nın güçlendikçe CHP’nin giderek siyasetin denkleminden çıkacağını belirten Erdoğan, şöyle konuştu:

“AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak biz milletimizle gönül bağımızı güçlendirdikçe CHP’nin giderek marjinalleşeceğine ve siyasetin denkleminden çıkacağına inanıyorum.”  

“Seçimler CHP’nin devre dışı kalışının da miladı olacak”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’ne ilişkin, “İnşallah önümüzdeki seçimler, CHP’nin devre dışı kalışının da miladı olacaktır.” dedi.

Nişasta bazlı şeker kotası düşürülecek

Öte yandan Erdoğan, nişasta bazlı şeker kotasını yüzde 5’ten yüzde 2,5’e indireceklerini bildirdi.  

Türkiye’nin kömür rezervinin 20 milyar tona ulaştığını bildiren Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye’nin kömür rezervinin toplam değeri ise 300-350 milyar dolar civarında. Hedefimiz bu rezervin tamamını ülkemize kazandırmaktır.” 

“SMA’nın diğer tiplerini de geri ödeme sistemine dahil ettik”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “SMA ilaç bedelinin geri ödemesiyle ilgili sorunu çözmüştük. Hastalığın diğer tiplerini de geri ödeme sistemine dahil ettik.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X