Erdoğan Demirören’in doğum yeri İnegöl’de büyük üzüntü…

İstanbul’da bugün yaşamını yitiren iş insanı Erdoğan Demirören’in doğum yeri olan Bursa’nın İnegöl ilçesinde büyük üzüntü yaşanıyor.

Erdoğan Demirören’in doğum yeri İnegöl’de büyük üzüntü…

Erdoğan Demirören’in 2012 yılında İnegöl’de, Akşemsettin İlköğretim Okulu ve Cemil Sönmez İlköğretim Okulu bahçesinde yaptırdığı Tülin-Erdoğan Demirören Okul Öncesi Eğitim Birimleri’nde bu zamana kadar yüzlerce öğrencinin eğitildiğini söyleyen Okul Müdürü Sezanur Avşar, “Rabbim mekanını cennet etsin” dedi.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde dünyaya gelen ve çocukluğunu burada yaşadıktan sonra İstanbul’a yerleşen Erdoğan Demirören’in bugün yaşamını yitirmesi, İnegöl’de de üzüntüye neden oldu.

Doğduğu İnegöl’ü çok seven ve burada bir çok hayır işi yapan Erdoğan Demirören’in, 2012 yılında, Toplumsal Gelişim Merkezi’nin (TOGEM) ‘Ana sınıfsız okul kalmasın’ projesi kapsamında İnegöl Akşemsettin İlköğretim Okulu ve Cemil Sönmez İlköğretim Okulu bahçelerine yaptırdığı, ‘Tülin-Erdoğan Demirören Okul Öncesi Eğitim Birimleri’nde bu zamana kadar yüzlerce çocuk eğitim gördü. 

Cemil Sönmez İlköğretim Okulu Müdürü Sezanur Avşar, “2011-2012 eğitim öğretim döneminde Demirören ailesi tarafından okulumuzun bahçesine derslikleri, mutfağı, lavaboları olan güzel bir ana okulu yapıldı. Yaklaşık olarak 6 yıldır hizmet vermekte. Erdoğan Demirören’e yaptığı bu eğitim hizmeti için çok teşekkür ediyoruz. Vefatı nedeniyle büyük üzüntü yaşıyoruz. Rabbim mekanını cennet etsin. Allah gani gani rahmet eylesin” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X