Erdoğan: İki önemli projemiz var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu dönem iki önemli projemiz var; biri millet bahçeleri, biri millet kıraathaneleri. İnşallah Kartalımıza güzel bir millet bahçesini yapacağız, bir de güzel bir millet kıraathanesi yapacağız.” dedi.

Erdoğan: İki önemli projemiz var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Kartal Meydanı’nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. 

İstanbul’a ve Kartal’a yapılanları bilen vatandaşların pazar günü gerçekleştirilecek seçimde kendilerini yalnız bırakmayacaklarını dile getiren Erdoğan, “Diğerlerinin İstanbul’la, Kartal’la ilgili yaptıkları ne var? Hiçbir şey var mı? Bunlar hangi yüzle geliyorlar.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığında Kartal’ın halinin çok kötü olduğunu, ilçenin kalkınması için gayret gösterildiğini anlatarak, şöyle devam etti:

“Bu gayreti veren bir anlayış var. O da AK Parti. Biz size efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik ve hizmetlerle yanınızda bulunduk. Hatırlayın o Kartal’ın halini. Suyumuz var mıydı, her taraf delik deşik miydi, yollarımız var mıydı? Buraları ilçe haline getiren biziz. Bizden sonra şu anda CHP zihniyeti burada. Memnun musunuz, var mı hizmet? Bu sahili de ‘Ben yaptım.’ der. Bütün bu sahil düzenlemelerini kim yaptı? Biz yaptık. Niye? Benim Kartallı kardeşlerim deniz kenarında, şu sahillerde rahat gezinsin diye bu adımları attık. Sadece Kartal’a 16 yılda 3 katrilyon devlet olarak yatırım yaptık. Belediye biz de olduğu zaman yaptıklarımızı konuşmuyorum, belediye hariç. Biz ehiliz. Daha da güzeli olacak. Ama pazar inşallah farklı olacak.”

Erdoğan, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin birçok yerde bir şeyler anlattığını belirterek, İnce’nin ve partisinin Kartal’a verebileceği bir şey olmadığını ifade etti.

Bu seçimle beraber vatandaşlardan alınacak destekle ve icazetle yola devam edeceklerini belirten Erdoğan, Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde de Kartal Belediyesi’ni tekrar geri alacaklarını söyledi.

‘Kartalımıza güzel bir millet bahçesini yapacağız’

Erdoğan, “Bu dönem iki önemli projemiz var; biri millet bahçeleri, biri millet kıraathaneleri. İnşallah Kartalımıza güzel bir millet bahçesini yapacağız, bir de güzel bir millet kıraathanesi yapacağız. Biz yaparız, onlar yıkar. Onlar yıkım ekibi, biz yapım ekibiyiz.” diye konuştu.

“Ne diyor, onun şöyle ücreti var, bunun böyle ücreti var.” diyen Erdoğan, şunları söyledi:

“Kardeşim öyle veya böyle sen işine gelen köprüden geç. O pahalı olandan geçme, onu biz özel sektöre yaptırdık, bu kaynakların çeşitlendirilmesidir. Parası olan özel sektörün, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden geçer, diğerleri diğerlerinden geçer. Bay Muharrem sen onlardan geç.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şimdi bir de Anadolu Yakamıza şehir hastanemizi yapıyoruz. Eski Samandıra’daki askeri havalimanının olduğu yere şehir hastanesi yapıyoruz. Anadolu Yakası’nın sağlık noktasında bir sorunu kalmayacak.” dedi.

Erdoğan, “Pazar günü ben milletime güveniyorum, ben milletimi seviyorum. Milletim bunlara gereken cevabı pazar günü verecektir.” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şimdi ne diyorlar? ‘Ben niye şehir hastanesi yaptırayım?’ Kim diyor bunu? Adaylardan bir tanesi. Sen ne için geliyorsun o zaman? Şehir hastanesi yaptırma, devlet hastanesi yaptırma, ne yaptıracaksın ne, onu söyle.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X