Erdoğan net konuştu: Devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her zaman teröristlerin beynindeyiz, onların açtıkları çukurlara onları gömüyoruz, gömmeye devam edeceğiz.” dedi.

Erdoğan net konuştu: Devam edeceğiz

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler’de 15 Temmuz Millet Bahçesi ile Yapımı Tamamlanan Tesis ve Projeleri’nin toplu açılış törenine katıldı.

“İstanbul’u hala bize çok görenler var”

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, Türkiye’ye yönelik husumetlerin altındaki sebeplerden birinin İstanbul olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Yaklaşık 600 yıldır bizim olan bu şehri (İstanbul), hala bize çok görenler olduğunu biliyoruz. Ülkemize ve milletimize yönelik husumetlerin altındaki sebeplerin en başında gelenlerden biri işte İstanbul’dur.” 

“İstanbul’un 2040’a kadar su sorunu yok”

İstanbul’un su sorunun çözüldüğünü anlatan Erdoğan, “İstanbul’un su sorununu çözdük. 2040 yılına kadar böyle bir sorun yok.” dedi. 

İstanbul’un CHP döneminde susuzluktan kuruduğunu anımsatan Erdğan, “CHP çöp, susuzluk, hava kirliliği demektir. CHP yoksulluk demektir, CHP yasaklar demektir ve CHP yoksulluğun daniskası demektir. İstanbul CHP döneminde susuzluktan kurumuştu, kokmuştu. Osmanlı’dan kalma çeşmelerin önündeki su kuyruklarının ucu gözükmüyordu.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

“Bay Kemal senin bunlardan haberin yok, sen o zaman başka yerlerdeydin. Sen o zaman bu işlerin nasıl yapıldığını bile bilmiyordun Bay Kemal, işte böyle bir hizmeti (doğal gaz) hem de Meclis kürsüsünden karalamaya çalışıyorsun, ayıp, ayıp, ayıp… Biraz izan sahibi ol.” 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’nin şanssızlığı, anamuhalefet partisinin işte böyle bir zihniyetin esareti altında bulunuyor olmasıdır.” diye konuştu.

“Çevrecilik, belediyecilik, hizmet bizim işimiz”

“Çevrecilik bizim işimiz, belediyecilik bizim işimiz, hizmet bizim işimiz” diyen Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

“Yatırım bedeli 55 trilyon lira olan millet bahçemizi (15 Temmuz Millet Bahçesi), bugün resmen hizmete açıyoruz.” 

“Teröristleri açtıkları çukurlara gömmeye devam edeceğiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, teröristleri açtıkları çukurlara gömmeye devam edeceklerini bildirerek, şunları kaydetti:

“Her zaman teröristlerin beynindeyiz, onların açtıkları çukurlara onları gömüyoruz, gömmeye devam edeceğiz.” 

“F-15’in belli parçalarını Türkiye üretiyor”

Erdoğan, F-35’lerin belli parçalarının Türkiye tarafından üretildiğinin altını çizen Erdoğan, şöyle konuştu:

“F-35’ler yapıyor Amerika, onlardan bize de gelecek, 120 tane. Onların bile belli parçalarını Türkiye olarak biz üretiyoruz.” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X