Erdoğan: Neymiş, dövizmiş kurmuş, geçin o işi

Gümüşhane’de vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Neymiş dövizmiş.. Neymiş kurmuş. Geçin o işleri geçin” diyerek otoyol projelerine ve 24 Haziran seçimlerine değindi.

Erdoğan: Neymiş, dövizmiş kurmuş, geçin o işi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Gümüşhane Geçişi Çevre Yolu Açılış Töreni”nde halka seslendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

‘BİZ FERHATIZ SİZ ŞİRİNSİNİZ’

-Bünyesinde 17 km uzunluğunda 9 tünelin, 13 köprünün ve 4 tane viyadüğün olduğu Gümüşhane çevre yolunu sizlerin hizmetine sunuyoruz. Ve bugün resmi açılışını yaptık. Ben size hep ne diyordum? Biz Ferhatız, siz Şirinsiniz. Yahu biz dağları dele dele geliyoruz. Bunu belki birileri görmüyor. Şimdi resmi açılışı da yaptık, bundan sonra sürekli oralardan gidip geleceksiniz.

‘EĞER AŞIKSANIZ, DERTLİYSENİZ OLUR, BİZ BU MİLLETE AŞIĞIZ’

-Zigana filan da bitsin, buradan Trabzon 20 dakika. Şimdi bir saate indi, Zigana’dan sonra 20 dakika. Zaman zaman Zigana sütlacını yemeye gidersiniz. Bunlar aşk işi aşk. Eğer aşıksanız, dertliyseniz olur. Biz dertliyiz, biz bu millete aşığız aşık.

‘GEÇİN O İŞİ’

-Neymiş? Dövizmiş. Neymiş? Kurmuş. Geçin o işi.

‘ARTIK BURAYA BİR TANE OTEL YETMEZ’

-Artık buraya bir tane otel yetmez. Otellerin sayısı da artacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızı tebrik ediyorum. Yüklenici firmanın yöneticilerine, bu projenin hayata geçmesinde emeği katkısı olan herkese kalpten teşekkür ediyorum.

‘İNKILABİ BİR DÖNÜŞÜM YAŞIYORUZ’

-Biz sizi seviyoruz. Bu para pul meselesi değil, makam mevki meselesi değil. Ülkemiz 24 Haziran’da sıradan bir seçim yaşamadı. Ülkemiz 24 Haziran’da ne yaşadı? Bir yönetim sistemini değiştirdi. Parlamenter demokrasiden, artık biz başkanlık sistemine geçtik mi? Bununla inkılabi bir değişim dönüşüm yaşıyoruz. 16 Nisan halk oylamasında milletimizin takdiriyle kabul edilen cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi tüm kurum ve unsurlarıyla beraber ilk kez uygulanmaya başlandı.

‘DERTLERİ KOLTUK’

-Anamuhalefet partisi tüm enerjisini nereye harcıyor? Koltuğa. Partililer de genel merkezin önüne getirmişler bir tane koltuk koymuşlar. Dertleri bu
— Birileri yaşadıkları onca hezimete rağmen koltuklarını korumak için her türlü siyasi cambazlığa başvurabilir. Birileri sandıklar kapanır kapanmaz makam, rant ve çıkar kavgasına tutuşabilir. Ama biz asla böyle bir hareket değiliz ve olamayız.

‘SAYIN PUTİN İLE GÖRÜŞTÜM’

— Sayın Putin ile görüşmem vardı ve maşallah bu sene Rusya’dan yoğun bir turist akını var. Öyle zannediyorum ki 6 milyon gibi bir turist herhalde Rusya’dan gelecek. Aramızdaki bu ilişkiler, bu irtibatlar bizleri daha güçlü hale getiriyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X