Erdoğan paylaşımı sosyal medyada gündem oldu

Tuğba Ekinci, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Ekinci Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafını paylaştı ve bakın ne dedi!

Erdoğan paylaşımı sosyal medyada gündem oldu

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Barış Pınarı Harekatı kapsamında operasyonda olan askerlerimize destek vermek için bugün vereceği konserin gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağını duyurdu. Akalın’ın paylaşımında sonra birkaç ünlü isim daha vakfa bağış yapacaklarını söyledi.

Şarkıcı Tuğba Ekinci ise Demet Akalın’ın başlattığı bu anlamı davranışın gizli kalması gerektiğini söyleyerek tepki göstermişti.

Ekinci son olarak da yaptığı paylaşımla Erdoğan’e teşekkür etti.

Barış Pınarı Harekâtı’nın 8. gününde Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Türk heyeti ile ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence’in başkanlığındaki ABD heyeti, Suriye’nin kuzeydoğusuna yönelik operasyonun durumuna ilişkin bir uzlaşmaya varmıştı. Şarkıcı bu anlaşma haberinin duyurulmasının ardından sosyal medyada bir paylaşım yaparak gündeme ilişkin fikrini beyan etti.
 

Capture
 

Ekinci Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafını paylaşarak “Sahada da masada da kazandık reisin sayesinde! Helalll…”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X