Erdoğan: Siz söylemezseniz biz zaten çıkarıp ilan edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Maltepe’de düzenlenen mitingde önemli açıklamalar yaptı.

Erdoğan: Siz söylemezseniz biz zaten çıkarıp ilan edeceğiz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul  Maltepe’de düzenlenen mitingde halka seslendi.

Erdoğan’nın burada yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:

“Maltepe, Maltepemizi sömürenlerden inşallah bu seçimlerde kurtulacak. Fatih’in emaneti Maltepe ilçemiz tarihi bir kararın arifesindedir. Bu mahalli idareler seçimi. Bay Kemal çıkıyor ekonomiden bahsediyor. Tamam da belediye başkanı ekonomiyi mi yönetecek? Önce o kendi kasasını yönetsin. Ekonomiyi yönetmek bizim işimiz ve bunların hepsinin defterleri elimizde. Ağlanacak halleri var. Onun için nasıl ki 7 düvel saldırdı, ekonomimizi çökertemediyse Allah’ın izniyle bundan sonra da çökertemeyecek. Biz bunlara prim vermeyiz.

“SIRADAN BİRİ DEĞİL”

Bu seçimin anlamını en iyi bu kardeşiniz verir. Çöp, çukur, çamur bu CHP’nin tanımıdır. CHP’nin bir tanımı daha var yolsuzluk, yokluk ve yasaklar. CHP tarihi boyunca bunu yapmıştır. Cumhurbaşkanı kardeşiniz sizin hizmetkarınız. İstanbul adayınız sıradan biri değil. Maltepe’de size hizmetkar olmaya hazırız. Seçim sürecinde öyle kirli pazarlıklar yapıldı ki öyle niyetler ifşa edildi ki pazar günü sandıktan çıkacak sonucun anlamı daha önemli hale geldi.

AK PARTİ VE MHP’LİLERE SESLENDİ

Bay Kemal sen hani tankların önünde dururdun? Bayan Meral de Mehmetçikler içeride diyor. Senin Mehmetçiklerin onlarsa yanmışız biz. Senin Mehmetçik dediklerin gerçek mehmetçiklere tanklarla yürüyenlerdir. Gerçek Mehmetçiklere biz laf söyletmeyiz. Onlar Küçük Muhammetler diye anılır. Sen kalkıp Tayyip Erdoğan’a, halkına ‘terörist’ diyecek kadar istikametini kaybettin. Tencere kapak meselesi, Bay Kemal ile dolaşa dolaşa o da istikametini kaybetti. Pazar günü beka meselesi diyoruz ya onun hesabını soracağız. AK Parti tabanına sesleniyorum. Burada taviz vermememiz lazım. MHP’li kardeşlerime sesleniyorum. Dargınlık kırgınlık, küskünlükle oy kaybı olmasın. Sandıkta Osmanlı tokadını atacağım.

Bunların derdi ülkeyi bölmek. Be hey gafiller bizim vatan topraklarımızı bölemeyeceksiniz. Çok mu seviyorsunuz, Irak’ın kuzeyinde Kürdistan var, sevicilerini al defol oraya git. Biz sırtımızı milletimize ve Rabbimize yaslıyoruz, farkımız bu. Bu günler iyi günleriniz. heykel dikecekmiş. Öbür taraftaki de oyları verirken aklınızdan filanca geçsin. Biz kefenlerimizi giyerek yola çıktık. Bizim önümüzde şehadet diye bir makam var. Şehadeti hedefleyerek yola çıktık. 

“CHP YÖNETİMİNE SORUYORUM”

CHP yönetimine soruyorum; madem bu parti (HDP) ile birlikte olmaktan utanıyorsunuz, niye ittifak içindesiniz? Madem ittifak kurdunuz, bunu hangi pazarlıklar, bedeller karşılığında yapıldığını niçin açıklamıyorsunuz? Belediye başkan adaylarınızın ve belediye meclis üyelerinizin bir kısmının listesi bu parti üzerinden size Kandil’den mi gönderildi? Hadi onu da söyleyin. Siz söylemezseniz de biz zaten çıkarıp ilan edeceğiz. Bu desteği almak için Pensilanya ile nasıl bir pazarlık yaptınız. Bay Kemal diyor ki 17 senede ne yaptınız diyor. Eline diline dursun. Sen lafla söylüyorsun ben ekrandan.

Bana Man Adası iftirası attı. O güne kadar Man Adasını duymamıştım. Oradan gelecek tazminatı Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağım. Garibimin parası da yok. Milletvekilleri onun için 5’er bin lira veriyormuş.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X