Erdoğan’a yakışan forma

A Milli Takımımız dün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Ankara’da ziyaret etti.

Erdoğan’a yakışan forma

Recep Tayyip Erdoğan’a 15 numaralı forma hediye eden TFF Başkanı Yıldırım Demirören ‘Sayın Cumhurbaşkanımız 15 Temmuz günü bütün dünyaya örnek olacak bir duruş sergiledi. O tarih yeni bir Türkiye’nin başlangıcı oldu.’ dedi. 

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve A Milli Takımımız dün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Ankara’da yer alan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ziyaret etti. Ziyarette Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF Başkanvekilleri Servet Yardımcı ve Ali Dürüst ile TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu da yer aldı.

YENİ BİR TÜRKİYE

TFF Başkanı Yıldırım Demirören bu görüşmede Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a A Milli Takım forması hediye etti. Hediye edilen formanın 15 numara olması ise dikkat çekti. TFF Başkanı Yıldırım Demirören Erdoğan’a formayı verirken ’15 Temmuz günü bütün dünyaya örnek olacak bir duruş gösterdiniz. O tarih yeni bir Türkiye’nin başlangıcı oldu. Bu nedenle formanızın arkasına 15 yazdık.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X