Erdoğan’dan döviz ve altın çağrısı!

Vatandaşlara döviz ve altınlarını Türk lirasına çevirmesi çağrısında bulunan Erdoğan, “Yastığının altında doları, eurosu olan kardeşlerim gidin paranızı yerli paraya yatırın. Bu oyunu hep beraber bozacağız” dedi.

Erdoğan’dan döviz ve altın çağrısı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum İstasyon Meydanı’nda düzenlenen mitingde konuştu.

Erdoğan, “Avrupa’da PKK terör örgütünün, YPG’nin, PYD’nin ön kuvveti durumunda olan HDP’ye meydanlarda miting yapma müsaadesi veren yönetimler, AK Parti’ye oralarda müsaade etmiyorlar, salonlarda yer vermiyorlar. ‘Ne kadar engellersek o kadar kar’ diyorlar. İsteseniz de istemeseniz de Bosna Hersek size yetti. İşte, şimdi de Erzurum’dayız, dadaşlar size yeter.” dedi.

Erdoğan, “Afrin’de şu ana kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4475, Kuzey Irak’ta etkisiz hale getirilen PKK’lı sayısı 414, yurt içinde 398.”  diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, güvenlik korucularının maaşlarında 135 liralık bir iyileştirme daha yapılacağını açıkladı.

Erdoğan, “Ben size diğer adaylar gibi gelip de huzurunuzda palavra mı atayım? Atmam, yapılacak şeyi zaten yaptık, yapıyoruz, yaparız. Biz bugüne kadar hiçbir zaman ne aldatan olduk ne aldanan olduk.” dedi.

‘Usta yola devam ediyor’

“Bu iş ustalık işidir.” diyen Erdoğan, şunları söyledi:

“Biz çıraklığı belediye başkanlığında yaşadık, kalfalığı başbakanlıkta yaşadık, ondan sonra ustalık dönemi başladı. Cumhurbaşkanlığı sürecinde de bunu yaşadık, devam ediyoruz. Şimdi diyoruz ki usta yola devam ediyor.”

‘Cumhur İttifakı’yla inşallah diğerlerini yerle yeksan edeceğiz’

Erdoğan, “Kurulduğumuz günden beri girdiğimiz her seçimde olduğu gibi 24 Haziran’da da sadece ve sadece milletimize güveniyoruz. Geleceğe daha sağlam, daha güvenli, daha hızlı adımlarla yürümek için bir kez daha milletimizin desteğine talibiz.” dedi.

“AK Parti ve MHP olarak çıktığımız bu yolda araya fitne fesat sokmak isteyenler olabilir, sakın bu oyunlara gelmeyin.” ifadesini kullanan Erdoğan, “Bu Cumhur İttifakı’yla inşallah diğerlerini yerle yeksan edeceğiz.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

“Rusya’dan Mavi Akım ve Batı Hattı’ndan aldığımız doğalgazın fiyatında 2015’te indirim talep etmiştik. Bu talebimiz karşılanmayınca uluslararası tahkime başvurmuştuk. Uzun müzakereler sonucunda 2015 ve 2016 yılları için geçerli olmak üzere Rusya ile bu ülkeden aldığımız doğalgazda yüzde 10,25 oranında fiyat indirimi konusunda mutabakata vardık. Vardığımız mutabakatla bu iki yılda aldığımız doğalgaz için ülkemize indirim farkı olarak 1 milyar dolar ödeme yapılacak.”

‘Boşuna yüklenmeyin, avucunuzu yalayacaksınız’

“Bu ara birileri ülkemize çöreklendi, Gezi’de olduğu gibi. Faiz lobisi üzerimize yükleniyor. Boşuna yüklenmeyin, avucunuzu yalayacaksınız.” diyen Erdoğan, “Yastığının altında doları, avrosu olan kardeşlerim, sizler paralarınızı gidin TL’ye yatırın. Bu oyunu hep beraber bozacağız.” ifadesini kullandı.

‘İhtimal olsa zaten kendi aday olurdu’

Erdoğan, “Bu kişinin (Muharrem İnce) cumhurbaşkanı seçilemeyeceğini en iyi onu aday gösteren biliyor. Aksi yönde bir ihtimal olsa zaten kendi aday olurdu.” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, “Terör örgütlerine neler yaşattığımızı biliyorsunuz değil mi? Kimse bizimle oynamasın, kimse bize bulaşmasın. Bulaşırlarsa PKK’sı da PYD’si de DEAŞ’ı da FETÖ’sü de hepsi kaçacak delik arayacak.” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X