Erdursun’un hedefi ‘Huzurlu Yıldırım’

Millet İttifakı Yıldırım Belediye Başkan adayı Özgür Erdursun, projelerini kamuoyuna tanıttı.

Erdursun’un hedefi ‘Huzurlu Yıldırım’

DERYA DEMİR

Toplantıya; CHP Bursa milletvekilleri, Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, Millet İttifakı Osmangazi Belediye Başkan adayı Erkan Aydın, CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır ile çok sayıda partili katıldı. 750 bin kişinin yaşadığı Yıldırım’ın çok kötü durumda olduğunu kaydeden Erdursun, “Yıldırım’da umudunu yitirmiş vatandaşların umudu olacağız. Ayakları yere basan projelerimizle 1 Nisan’dan itibaren çalışmalarımıza başlayacağız. 4 yılda koca Cumhuriyet’i kurduk projelerimizi mi yapamacağız? Umutsuzlağa kapılmayın” diye konuştu.

“DÖNÜŞÜM YENİDEN ELE ALINACAK”…

Temel hedeflerinin huzurlu bir Yıldırım olduğunu vurgulayan Erdursun, ilçeyi ortak akıl ile yöneteceklerini ifade etti. Kentsel dönüşüm dosyasını yeniden açıp insanı esas alan projelerle çalışacaklarını kaydeden Erdursun, vatandaşın yanında, müteahhitlerin karşısında olacaklarının altını çizdi.

Erdursun, “Mahalle konağı olmayan mahallemiz kalmayacak. Derneklerimizi tek çatı altında toplayacağız. Yıldırım Çiftliği Kooperatifi ile tarım ve hayvancılık çağdaş yöntemlerle yapılacak. Bu kooperatifin büyümesi ile istihdam olanakları artacak” dedi. 

“VİŞNE CADDESİ DEĞİŞECEK”…

Vişne Caddesi’ni çağdaş bir görünüme kavuşturacaklarını dile getiren Erdursun, “Bu cadde, kuracağımız fuar ve kongre merkeziyle hem ekonomik hem kültürel anlamda cazibe merkezi haline gelecek. Yıldırım’a yapacağımız meydan Bursa’nın en büyük miting alanı olacak” dedi.

“KÜLTÜR SANATIN YENİ ADRESİ”…

Kızık Köyler Kuşağı projesi ile Cumalıkızık’ı diğer Kızık köyleri ile bir araya getireceklerini belirten Erdursun, “Yıldırım’da bir film platosu kuracağız. Zeyniler Edebiyat Köyü’nü inşa edeceğiz. Biri iş oteli olmak üzere en az 3 zincir oteli kuracağız. Yıldırım; kültür, sanat ve sporun da yeni adresi haline gelecek. Festival Park Bursaland projemiz Marmara’nın en büyük yaşam ve eğlence merkezi olacak” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X