Ergene Yolu Hizmete Açıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın, Kurban Bayramı öncesi bitirme sözü verdiği Çamlıyayla Ergene yolu tamamlanarak, vatandaşlar…

Ergene Yolu Hizmete Açıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın, Kurban Bayramı öncesi bitirme sözü verdiği Çamlıyayla Ergene yolu tamamlanarak, vatandaşların hizmeti açıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Çamlıyayla Ergene mevkiindeki Körmenlik ve Kesecik bağlantı yolunun asfalt ve bakım onarım çalışmalarını tamamladı. Geçtiğimiz günlerde yolun ulaşıma elverişsiz olduğunu gören Kocamaz, ekiplere yolun tamamlanması konusunda talimat vermişti. Kocamaz’dan yolun Kurban Bayramı öncesinde tamamlanması talimatını alan ekipler, aralıksız çalışarak bağlantı yolunda yaptıkları 1300 metre 1. kat sathi asfalt kaplama, 800 metre 2. kat sathi asfalt kaplama çalışmaları ile Kocamaz’ın söz verdiği tarihte çalışmaları sonuçlandırdı. Yapılan yol çalışmalarından ve Ergene yolunun hizmete açılmasından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Kocamaz’a teşekkür etti. Mezarlık 1 ve Mezarlık 2 Kavşağı’nda yapılan düzenlemelerden sonra 3. Çevre Yolu Carrefoursa Kavşağı da kaldırılarak, bölgedeki trafik sorunu büyük oranda çözüldü. Mersin’in birçok noktasında trafik akışını olumsuz etkileyen kavşakların bulunduğunu söyleyen Kocamaz, “Trafik sıkışıklığına neden olan kavşakları tespit ederek, çalışmalarımıza başladık. Son olarak 3. Çevre Yolu Carrefoursa Kavşağı’nı da kaldırarak, oradaki trafik sorununu azalttık. Kavşak çalışmalarımızı, önümüzdeki günlerde yoğunlaştırarak, vatandaşlarımızın rahat bir ulaşım sağlamasını amaçlıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X