Ergin Ataman’dan soyunma odasında tokat!

Galatasaray’ın koçu Ergin Ataman’ın Eskişehir Basket maçında sinirlerine haklim olamadı ve devre arasında kötü oynayan Göktürk Gökalp Ural’ı tokatladığı ortaya çıktı.

Ergin Ataman’dan soyunma odasında tokat!

Milliyet Gazetesi’nden Ümit Avcın’nın haberine göre Eskişehir maçında kötü performans sergileyen 19 yaşındaki Göktürk Gökalp Ural’ı sinirlerine hakim olamayan koç Ergin Ataman tokatladı, daha sonra kadro dışı bıraktı.

Yaşanan mali krizden dolayı sezon başından beri parasını alamayan ve daha önce psikolojisinin iyi olmadığını açıklayan Ergin Ataman, lig sonucusu olan Eskişehir’e karşı alınan yenilgi sonrası  soyunma odasında sinirlerine hakim olamadı. Ataman’ın alt yapı milli takımlarında da forma giyen Göktürk Ural’a saldırdığı ve 19 yaşındaki basketbolcuyu tokatladığı takımdaki diğer oyucuların bu hareket karşısında şaşkınlık gerirdikleri ve ilk anda müdahale edemedikleri öğrenildi.

Genç oyuncunun ise antrenörüne karşı bir harekette bulunmadığı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X