Erkekler kadınlarda meğer bunu arıyormuş

Neredeyse çoğu insan ”karşı cinsin nasıl ilgisini çekerim?” sorunusun cevabını bilmek istiyor.

Erkekler kadınlarda meğer bunu arıyormuş

Erkekler, kadınlarda aslında neye dikkat ediyor?

ŞEKİL

Uzmanlar, bir erkek kadını gördüğünde, bilinçaltında ondan bir çocuk isteyip istemediğini düşündüğünü söylüyor. Bu nedenler erkekler daha büyük kalça, daha ince beli olan kadınları tercih ediyorlar.

GÜLÜMSEME

Bu, erkekler için bariz çekici bir özellik. Bir gülümsemeyle, herhangi bir erkeğin ilgi alanına girebilirsiniz. Ancak bu kadar basit değil. Erkekler ayrıca kadınların dişlerine de bakarlar. Hollywood filmlerindeki aktrisler gibi parlak beyaz dişlere sahip olmanız gerektiği anlamına gelmiyor tabi – sadece koku ve sarımsı dişlerden kaçınmalısınız. İyi görünen dişler iyi bir sağlığın ve iyi bir genetiğin göstergesidir. Erkeklerin, gelecekteki bebekleri için bir anne aradıklarını unutmayın.

YÜZ SİMETRİSİ

Yüz simetrisi en çekici fiziksel özelliklerden biridir. Beynimiz simetrik yüzleri daha hızlı algılıyor.

DUDAKLAR

Öpülesi dudaklar ne anlama geliyor? Kadınlar son zamanlarda dudakları büyük göstermek için oldukça çaba sarf ediyor ancak erkeklerin tercihi ince ya da orta boyuttaki dudaklar. Manchester Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmada erkeklerin kırmızı ruju olan bir kadına 7 saniye baktığını gözlemlenmiş.
 

iStock-167439684

GÖZLER

Erkekler büyük gözleri olan kadınları tercih ediyor. Bir kişi aşık olduğunda, gözler bilinçsizce genişler ve daha da büyür. Büyük gözlü insanlar daha cazip ve mutlu görülüyormuş.

KAŞLAR

Duygularımızı ifade etmemize yardımcı olan kaşlarımız görünüşümüz için oldukça önemli bir özelliktir. İyi şekillenmiş kaşlarda, erkeklerin kaybolacağı iddia edilirken, gözlerden çok kaşlara baktıkları tespit edilmiş. Makyajınızı yaparken kaşlarınızı ihmal etmeyin.

DURUŞ

Duruşunuz hakkınızda çok şey söyleyebilir. Kötü duruşa sahip olan insanların sosyalleşme ile ilgili problemleri olduğu ve utangaç oldukları tespit edilirken, iyi duruşa sahip olan insanların kendinden emin ve çekici oldukları belirtildi. Duruşunuz ilk izlenim için öenmlidir. İnsanların sizin hakkınızda nasıl düşündüğünü değiştirmek için duruşunuzu değiştirin.

RENK

Giysilerin rengi çekiciliğini çok fazla etkileyebilir. Kırmızı renk, aşk ve tutkuyu çağrıştırdığı için erkekler tarafından oldukça beğeniliyor. Ancak siyah renk de, zeki ve kendinden emin kadın izlenimi veriyor. – Basmakalıp bilgilere göre hareket etmeyin, sağlığınızı takip edin ve kırmızı ruj gibi küçük numaraları deneyin.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X