Erkeklerin gözünden: Kadınlara en çok yakışan 7 saç modeli

Erkeklere sorduk ve onların gözünden, kadınlara en çok yakışan saç modellerini sizler için derledik.

Erkeklerin gözünden: Kadınlara en çok yakışan 7 saç modeli

Erkekler için hangi saç modeli bir kadını sevimli ve masum gösteriyor? Veya, hangi saç modeli çekici ve etkileyici bir izlenim bırakıyor?, Erkeklerin en çok beğendiği saç modeli hangisi? Tüm bu soruların cevabı burada!

Kahküllü Modeller
 

Ä°lgili resim

Erkeklerin %60’lık bir kısmı, uzun ve parlak bir saçı taçlandırıp kadınlara vintage bir görünüm kazandıran kahkülü, hala sevimli ve şirin buluyor. Kahküllü saçlar 60’lı yıllara damgasını vurmuş bir model olmakla birlikte, kendisine yakıştığını düşünen kadınların vazgeçemediği bir model haline de gelebiliyor. Dikkat çeken bir saç modeli olması, erkeklerin ilgisini de çekiyor!

Canlı Renkler ve Volümlü Saçlar
 

Ä°lgili resim

Erkeklerin %70’lik bir kısmı, bir kadında uzaktan dahi en çok dikkat çeken detayın, canlı ve şık renkteki volümlü saçlar olduğunu ifade ediyor. Altın sarısı, kestane tonları, şarap kırmızısı gibi renkler erkeklerde sıcak ve olumlu bir izlenim bırakıyor. Dış güzellik her daim göreceli olsa da, kaliteli ve bakımlı saçlar her zaman için cazibesini koruyor.

At  Kuyruğu
 

bella hadid ponytail ile ilgili görsel sonucu

Erkekler şaşırtıcı bir şekilde, doğal ve özensiz at kuyruğunu oldukça spor ve çekici buluyor! Sade bir at kuyruğuyla birlikte, yok gibi görünen doğal makyajı kadınlara çok yakıştırıyorlar. Kadınların, gücü ve öz güveni yansıtma yollarından biri de doğallıklarıyla dikkat çekmeleridir. At kuyruğu modelini seven kadınlar, erkeklerin nazarında doğallığı sevmeleriyle ve kendilerine güvenmeleriyle dikkat çekiyorlar.

Taranmış ve Uzun Saçlar
 

hande erçel ile ilgili görsel sonucu

Saçlarınızın yüksek ısıya maruz kalıp, föne kurban gitmesine gerek yok! Uzun saçlarınız, tarandığında da şık görünebilir. Bizden söylemesi, erkeklerin %75’i, kadınları doğal görünümlü saçlarla çekici bulduklarını söylüyor. Her gün kuaför fönüyle yıpranmasın güzel saçlarınız! Uzun ve uçlara doğru dalgalanan saçlarınızı rüzgara doğru savurun ve parlayın… Emin olun, bu tarz saçlar oldukça feminen bir görüntü katacaktır.

Kıvır Kıvır, Dağınık ve Kısa Saçlar
 

kısa saç ombre ile ilgili görsel sonucu
 

Enseyi açıkta bırakan kısa saç modellerini kadınlar kendilerine pek yakıştırmasa da oldukça rahat ve çekici bir görüntü kazandırıyor. Saçlarınız kendiliğinden kıvır kıvırsa, biraz köpükle iyice dağıtın rahat ettiğiniz boyda kullanın. Erkeklerin birçoğu bu görüntüyü  aynı anda hem masum, hem de çekici buluyor!

Uzun ve Vahşi Saçlar
 

Ä°lgili resim

Biz kadınların, yataktan kalkar kalkmaz karşılaştığımız o dağınık ve hatta vahşi saçlarla kendimizi doğal ve güzel bulduğumuz oluyordur. Öyle ki, bu görüntüyü kaybetmemek için ara sıra saçlarımızı spreylerle kabartıp, tarakla ilişkimizi zaman zaman kestiğimiz oluyordur. Bu bohem görüntü, erkeklerin bir hayli hoşuna gidiyor! En önemlisi, kişinin saç modelini kendi yüzüne ve karakterine yakıştırdığı gibi seçmesidir. Bir kadın kendisini tanıdıkça, kendisine en çok yakışan ve en iyi hissettiren saç modelini de bulabilir.

Marjinal tarzlara sahip erkeklerin çoğu, bu tarz saç modellerini kadınlarla çok yakıştırdıklarını dile getiriyor, bizden söylemesi.

İri Dalgalar
 

iri dalgalı saç modelleri ile ilgili görsel sonucu

Kalın maşalarla veya bigudilerle kolaylıkla elde edilebilen bu saç modeli, erkeklerin gözdesi! Düz saçı sıkıcı bulan kadınların da yönelebileceği bu hoş modelin yapılması hem pratik, hem de keyifli! Erkeklere gösterilen modeller arasından en çok sevileni, iri dalgalı saçlar. Dalgalar ne kadar iri ve doğal görünüyorsa, o kadar çok beğeniliyor! Erkekler, bu görüntünün kadınları özgür ruhlu ve eğlenceli gösterdiğini düşünüyorlar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X