Erkeklerin kadınlarda çekici bulduğu 7 özellik

Erkeklerin kadınlarda çekici bulduğu şey sadece seksi bir iç çamaşırı değildir. Bu olmadan da çekici görünebilirsiniz.

Erkeklerin kadınlarda çekici bulduğu 7 özellik

sac.jpg

Dağınık saçlar 

Saçlarınızı güzelleştirmek için çok fazla zaman ve para harcayabilirsiniz, ancak erkekler saçlarını doğal haliyle bırakan kadınları daha çekici buluyor. 

1047057_c9c8f91bc4918eb836009ed14e3c1172_600x600.jpg

Makyajsız

Çoğu erkek, doğal makyaj veya makyaj yapmayan kadınları tercih eder. Bunun sebebi yalnızca doğallığı sevdikleri için değil. Çoğu erkek, bir kadını öpmek istediğinde, ruj sürmüş olmasını büyük bir başarısızlık olarak buluyor. 

marilyn-monroe-in-bikini-.jpg

Ayva göbeği

Popüler inancın aksine, tamamen düz olan ince bir karın, erkeklerin isteyeceği bir şey değildir. Bir kadında, göbekten daha yumuşak ve daha yuvarlak olan daha güzel bir şey yoktur. Gelmiş geçmiş en seksi kadınlardan biri olan Marilyn Monroe ise durumu şöyle açıklamış: “Göbeği olmayan bir kadın balkonsuz ev gibidir”. Bu söze katılmak biraz güç olabilir.

esnemek.jpg

Sabah esnemeleri

Tabii ki, erkekler kısa etek ve yüksek topuklu ayakkabı giyen kadınlardan çok hoşlanır. Ancak bir ev ortamında bir kadını izlemek daha da seksi olabilir. Erkekler, yataktan pijamalarıyla kalkan ve esneyen kadınları daha çekici bulurlar. Erkekler bu tür kadınları daha açık ve savunmasız buluyor.

1047057_a2ffec482cfd378e8ca02381915eab1d_600x600-002.jpg

Kırışıklıklar

Kırışıklıklar, kadınları erkeklerden daha çok rahatsız eder. Aslında çoğu erkek, kadınların yüzündeki çizgileri cazip buluyor. Sonuçta, kırışıklıklar deneyimin, olgunluğun ve bilgeliğin temsilcileridir.

l-002.jpg

İyi bir iştah

Erkekler hiç durmadan diyet yapması gerektiğini düşünen kadınları cezbedici bulmuyor. Bir erkeğin önünde istediğiniz her şeyi rahat rahat yemeniz; kendinize güvendiğinizi ve başkalarının görüşlerini umursamadığınızı anlatıyor. Böyle bir kadın, erkeğin güvenini çok çabuk kazanılır. Ancak unutmayın: her şeyin çoğu zararlıdır. O yüzden ilk randevunuzda siz siz olun fazla yemek yemeyin.

gozlul-001.jpg

Gözlükler 

Gençken gözlük takmak gerçek bir işkence olabilir ama yetişkinlerde bu aksesuar tamamen ters etki yaratarak kadınları sıcak ve seksi gösteriyor. Aslında, gözlük takan kızlar, fark etmeselerde, erkekler tarafından daha fazla fark edilirler. Gözlükler kadınları kendinden emin ve bağımsız hale getirir.

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X