Erkeklerin kadınlarda itici bulduğu davranışlar

Kadın – erkek ilişkilerinin önemli bir sorusu. Bir erkek bir kadında neleri itici bulur?

Erkeklerin kadınlarda itici bulduğu davranışlar

Günümüzde kadın – erkek ilişkileri belli plan ve proje çerçevesinde geliştiği için, doğal başlayan ilişkilere denk gelmek neredeyse imkansız. İnternet ve sosyal medyada sürekli olarak ilişkilerin satır aralarını okuyabilmek için tüyolar buluyoruz. Bu haberimiz de onlardan biri. Bir erkek bir kadında neleri itici bulur? Bu maddelere dikkat ederek uygulamayı da seçebilirsiniz kendiniz olmayı da. Karar sizin!

15148091870.85133100.jpg

Alışverişi abartmak

Saatler süren etek ve bluz alışverişlerinize bir son verin. Sadece erkekler değil genel olarak bütün insanlar sadece bir bluz karşısında saatlerce düşünmenizden hoşlanmaz. Değerli vaktinizi kıyafet gibi pek önemi olmayan parçalara ayırmayın. Gezin eğlenin.

p.jpg

Çocuk gibi davranmak

Bebek gibi konuşmak ve çocuk gibi davranmak, mızmızlanmak 5 yaşınızda kaldı. Artık büyüdüğünüzü ve kendi ayaklarınızın üzerinde bağımsız bir şekilde durabildiğinizi göstermelisiniz bu sizi güçlü ve çekici yapar.

15148093330.68756400.jpg

Aşırı makyaj ve süslenme

Parıldayan dudaklarınızı çekici zannediyorsanız yanılıyorsunuz bu erkeklere son derece itici gelir ve dudaklarınız yapış yapış durur. Doğallıktan uzak, aşırı fondöten ve rujunuzla çok rüküş ve itici gözükürsünüz.

15148091610.96340100.jpg
 

Kavgaya yatkın, argo ve küfürlü konuşma

Kendinizi çevreye karşı argo ve küfürlü konuşarak kanıtlayamazsınız. Sevdiğiniz insanla dolaylı yollardan konuşup, iğneleyici laflar yerine rahatsız olduğunuz konuyu direkt söylemeniz daha yerinde bir hareket olacaktır. Küfür etmek bir marifet değildir. Daha sakin olun.

15148093720.88849700.jpg

Diğer insanları hor görmek ve aşağılamak

Siz hiç kimseden daha üstün değilsiniz. Daha kibar olun ve ince düşünün. İnsanlara yardım edin. Maneviyatınız içinde çok önemli olan bu davranışlar erkekler tarafından daha çekici bulunur.

15148093850.87530400.jpg

Aşırı bağımlı davranışlar

İlişkinize ve sevdiğiniz insana karşı sadakatinizle aşırı bağımlılığı karıştırmayın. Aşırı bağımlılık bir hastalıktır. Sırf o kişiye alıştığınız ve onsuz kendinizi güçsüz hissettiğiniz için onunla birlikte olmayın. Bu bir nevi yalan söylemektir ve erkekler yalancı kadınlardan da hoşlanmaz.

15148094010.57283800.jpg

Dedikodu yapmak

Başkalarının arkasından konuşmak çok ayıptır. Kendinize saygınızı da yitirmenize sebep olan bu davranış, erkeklere çok itici gelir. Gerçeklikten uzak, başkalarını çekememek gibi kötü bir huy edinmiş hem size, hem ilişkinize, hem de çevrenize zarar vermiş ve yalan söylemiş olursunuz. Erkekler dedikodu yapan kadınlardan hoşlanmazlar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X