Erkeklerin uzak durduğu 8 kadın türü

Çoğu zaman beğenilmenin salt olarak güzellik ile ilişkili olduğu yanılgısına kapılırız. Oysa ki, durum gerçekte bundan farklıdır. Beğeni işin içine girdiğinde birçok farklı etmen kişinin algısının etkilenmesi noktasında rol oynar.

Erkeklerin uzak durduğu 8 kadın türü

 Bu konuyu erkek ve kadın ilişkileri üzerinden ele alırsak, erkeklerin bir kadında uzak durmayı tercih edeceği 8 özellik ne olabilir?

1. Sürekli huzursuzluk yaratanlar

Sadece ilişki içinde bulundukları erkekler değil, etraflarındaki herkes çok geçmeden bu kadınların bu özelliklerine şahit olurlar. Bir sohbet sırasında, arkadaşlarla çıkılan bir gecede dahi dikkat çekerler. Sürekli rahatsız olacakları bir durum ortaya çıkar. Mutsuzlarsa eğer, bunu herkesin fark etmesini sağlarlar. Bu tip kadınlar birlikte oldukları erkeklerde negatif yönde etki bırakır.

2. Bütün dünya ona karşıymış gibi davrananlar

Bu kadının etrafındaki çoğu insanla bir derdi vardır. Bazı zamanlarda çok sevecen ve sıcak kanlı davranması, karşısındaki kişinin onu ancak uzun vadede tanıyabilmesine sebep olur. Bir gün size göz kırparken, diğer bir gün elinde kocaman bir bıçakla saldırıya hazır bulabilirsiniz. Her başına gelen olaydan kendine drama yaratacak bir yol bulur. Bunun farkına varan bir erkek kendini huzurlu ve güvende hissetmeyecektir.

Prenses muamelesi görmek isteyenler

Kendisini prenses sanıp etrafından da o ilgiyi isteyen bu kadınlar, istedikleri olmadığında sevgilisine hayatı zehir edebilir. Fakat bu kadınların en büyük sorunu, onlara istedikleri ilgiyi gösterdiğinizde dahi daha fazlasını bekleyecek olmasıdır. Onu mutlu etmek için yapılacak hiçbir şey onun iştahını kapatmaya yetmeyecektir. Kendisini bir lütuf olarak görür ve erkeğin de bunu kabul etmesini ister. Fakat erkek veya kadın fark etmeksizin kimse böyle bir şeyi kabul etmek istemez.
 

mutsuz-ciftler.jpg

4. İlişkilerindeki her ayrıntıyı arkadaşlarına anlatanlar

Hiçbir erkek ilişki içinde olduğu kadının arkadaşlarının diline düşmek istemez. Fakat bazı kadınlar vardır ki, meydana gelen iyi veya kötü her detayı arkadaşlarıyla paylaşmak isterler. Bu masumca görünse de aslında çok rahatsız edici bir sorundur. Çünkü her ilişkide gizli kalması gereken sorunlar ortaya çıkabilir. Bazen çok büyük gibi görünen bir sorun halledildiğinde bunu, ilişkiyi yaşayanlar hariç herkes bir yanılgı olarak algılayabilir. Bu sefer de ilişkinize saygıları kalmayacaktır. Bu yüzden erkekler bu tip kadınları fark ettiklerinde uzak durmayı tercih ederler.

5. Hesabı sürekli erkeğin ödemesini bekleyenler

Bu kadınların tıpkı ‘kendini prenses zannedenler’ gibi, devamlı karşısındaki erkekten beklentileri vardır. Dışarı yemeğe veya bir kahve içmeye çıktıklarında dahi hesabı karşısındakinin ödemesi gerektiğini düşünürler. Fakat bu sadece ilk aşamalarda kolay gibi görünebilir. İlişki ilerlediğinde karşısındaki erkekten dünyaları önüne sermesini istediğinde şaşırmayın.

6. İlişki içinde olduğu insanı gereğinden fazla sıkanlar

Bu sorun birçok erkeğin yakındığı bir sorun. Erkekler böyle kadınları anlar anlamaz hiç arkalarına bakmadan uzaklaşıyorlar. İlişki içinde bulunduğu erkeğe olan güvensizliği, bu kadınların sürekli ellerinin telefonda veya erkeğin yakasında olmasına sebep oluyor. Devamlı sevgilisinin/eşinin nerede olduğunu sorgular, haber vermeden kimseyle görüşmesini istemez. Hatta gittiği her yere peşinden gitmeyi teklif eder. Bu davranış ilişkileri en çok bitiren problemlerden biridir.

mutsuzluk-cift.jpg

7. Kafalarına her ayrıntıyı takanlar

Bu kadınlarla sosyal bir aktivite yapmanız durumunda, sizi boğmaya başlayan düşünceleriyle karşılaşırsınız. Fark ettikleri her detayı anlatır ve mutlaka kendi hayatıyla ilgili bir duruma bağlar. Kafasında çevirdiği senaryoları partneriyle paylaşmaya çalışır. Fakat bu karşısındaki insanı bir süre sonra sıkacaktır. İlişki bu sebeple yıpranmaya başlar ve korkunç son gerçekleşir.

8. Birlikte olduğu kişinin arkadaşlarından nefret edenler

Bu kadınlar erkeklerin arkadaşlarından nefret ederler. Sevgilisi arkadaşlarıyla buluştuğunda mutlaka bir tartışma yaratırlar. Çünkü erkek arkadaşının sadece kendisiyle vakit geçirmesini isterler. Bu da ilişkiyi çokça yıpratacak bir unsur. Farklı insanlarla vakit geçirmek ilişkinizin daha taze kalmasını sağlar. Sürekli birbirine bağlı yaşayan çiftler kendi bireysel yaşamını unuttuklarını fark ettiklerinde, uzun bir zaman geçmiş olabilir.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X