Ermenek`te 3 metre daha ilerlendi

Ermenek ilçesindeki kömür ocağında yürütülen arama kurtarma çalışmaları kapsamında, desandre bölümünde 753 koduna ulaşılması için toplam 613 vagon hafriyatın tahliye edildiği, son 24 saatte 3 metre ilerleme sağlandığı bildirildi.

Ermenek`te 3 metre daha ilerlendi
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan yazılı açıklamada, bugün itibarıyla 482’si arama kurtarma personeli olmak üzere toplam 797 kişilik ekibin çalışmalarda görev aldığı belirtildi.
 
Çalışmaların sekizer saatlik üç vardiya halinde aralıksız devam ettiği ifade edilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:
 
“Yapılan çalışmalar kapsamında desandre bölümünde 753 koduna ulaşılması için toplam 613 vagon hafriyat tahliye edilmiştir. Son 24 saatte 3 metre ilerleme sağlanmıştır. Nefeslik bölümünde ise 777 kodunda çalışmalar sürmekte; bu alandan şimdiye kadar 891 vagon hafriyat çıkarılmış durumdadır. Son 24 saatte 25 metre ilerleme sağlanmıştır. Desandre ve nefeslik bölümleri arasında hava bağlantısı sağlandığı kaydedilmektedir. Gelişmeler 7/24 takip edilmektedir.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X