Ertuğrul listede yok

Bursaspor, kadrosunda bulunan 29 oyuncuya lisans çıkardı… Bursaspor’dan ayrılmak isteyen 22 yaşındaki defans oyuncusu Ertuğrul Ersoy, yeşil beyazlı kulübün TFF tarafından yayınlanan kadro listesinde yer almadı.

Ertuğrul listede yok

TFF 1’inci Lig’de bugün Fatih Karagümrük ile deplasmanda oynayacağı maçla birlikte sezonu açacak olan Bursaspor, kadro listesini TFF’ye gönderdi. Buna göre TFF’nin açıkladığı listede yeşil beyazlıların kadrosu 29 kişiden oluşurken, takımdan ayrılması gündemde olan Ertuğrul Ersoy listede yer almadı. Böylelikle genç savunmacının Bursaspor ile bağları ise kopma noktasına geldi.

Gitmek istiyor

Yurtdışından da talipleri bulunan Milli savunmacının yakın süreçte transferinin gerçekleşmesi ve takımdan resmi olarak ayrılması bekleniyor. Öte yandan takımdan ayrılması gündeme gelen bir başka oyuncu 17 yaşındaki Muhammed Emin Sarıkaya ise listede yer alırken, Sportif Direktör Selçuk Erdoğan sahip olduğu lisans gereği takım antrenörü olarak gösterildi.

Bursaspor’un TFF’ye verdiği listede kadrosu şu isimlerden oluştu;

Abdullah Tazgel, Abdullahi Shehu, Ahmet Çağrı Güney, Ahmet Furkan Özcan, Ali Akman, Batuhan Kör, Burak Kapacak, Canberk Yurdakul, Çağatay Yılmaz, Deniz Aydın, Emirhan Aydoğan, Enes Kayar, Eren Güler, Hürrem Akkuş, Iasmin Latovlevici, İbrahim Turan, İsmail Çokçalış, Jani Atanasov, Kubilay Kanatsızkuş, Mehmet Ataberk Dadakdeniz, Muhammed Şengezer, Muhammed Emin Sarıkaya, Onur Atasayar, Ozan İsmail Koç, Ömer Turan Görgüç, Ramazan Keskin, Rüştü Hanlı, Sedat Dursun, Yağız Efe Öztaş.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X