Ertuğrul Sağlam, Bursa’da kendi adını taşıyan tesisi gezdi

Şampiyon Bursaspor’un teknik direktörü olarak tarihe geçen ve Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan spor tesislerine ismi verilen Ertuğrul Sağlam, tesisleri ziyaret ederek tenis oynadı.

Ertuğrul Sağlam, Bursa’da kendi adını taşıyan tesisi gezdi

Ailesi ile geldiği Bursa’da, adını taşıyan Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri’ni ziyaret eden Sağlam, Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak’la birlikte tesisleri gezdi. Fitnes ve jimnastik salonunu gezip bilgi alan, daha sonra korta girerek kısa süre tenis oynayan Sağlam, “Bir insanın yaşarken isminin bir tesise verilmesi, çok özel, tarifi imkansız bir duygu. Böylesine modern bir tesise ismimi vererek beni onurlandıran Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar’a bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

“Bursa artık benim memleketim oldu” diyen Ertuğrul Sağlam, “Adımı taşıyan bu tesisler, bundan sonra bu kente geldiğimde ilk uğrayacağım yer olacak. Bursa’daki yerel yönetimlerin spora bakışı son derece olumlu. Bursa’da tenisseverlerin kışın tenis oynayabilecekleri fazla mekan yok. Bu açıdan burası son derece güzel. İnsanın isminin böyle bir tesise verilmiş olması son derece önemli bir olay. Bizler de bu onura layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.

Bursa’da, Bursaspor’un şampiyonluğunu ve şampiyonlukta yaşanan coşkuyu gelecek nesillere aktaracak çok fazla unsur bulunmadığına değinen Sağlam, “Bu yönüyle de tesisin önemi çok büyük. Özellikle benim Bursaspor’daki görevimden ayrılmamdan sonra tesise ismimin verilmesi, ülkede vefa duygusunun çok fazla yaşanmadığı bugünlerde çok anlamlı bir davranış. Bu, bana da bir sorumluluk yüklüyor. Bu tesise her zaman sahip çıkacağım” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X