Erzincan’da Terörü Lanet Yürüyüşü

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca bölgesinde askeri araçların geçişi sırasında PKK’nın patlayıcıları infilak ettirmeleri sonucu şehit ve yaralıl…

Erzincan’da Terörü Lanet Yürüyüşü

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca bölgesinde askeri araçların geçişi sırasında PKK’nın patlayıcıları infilak ettirmeleri sonucu şehit ve yaralıların olduğu haberi, Erzincanlıları sokağa döktü. Hakkari’de yaşanan terör olayını kınamak için Erzincan’da yüzlerce vatandaş Cumhuriyet Meydanında toplanarak Askerlik şubesi önüne kadar teröre lanet yürüyüşü gerçekleştirdi. Cumhuriyet Meydanında toplanan ve terör örgütü hakkında sloganlar atarak yürüyüş yapan gurup askerlik şubesi önünde dua ettikten sonra İstiklal Marşı okudu. İstiklal Marşının ardından komando yemini eden gurup daha sonra tekrar Cumhuriyet Meydanına yürüdü. Burada şehitler için okunan duanın ardından toplanan gurup olaysız bir şekilde dağıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X