Eşinden boşanacağı söylenen Beren Saat, gözyaşları içinde poz verdi

Kenan Doğulu ile aylardır boşanacağı konuşulan oyuncu Beren Saat, sosyal medya hesabından ağlayarak poz verdiği fotoğrafı paylaştı.

Eşinden boşanacağı söylenen Beren Saat, gözyaşları içinde poz verdi

Aylardır şarkıcı eşi Kenan Doğulu ile boşanacağı konuşulan ve iddialara kesin bir dille cevap vermekten kaçınan oyuncu Beren Saat’ten kafa karıştıran bir paylaşım geldi. Oyuncu, Instagram hesabından gözyaşları içinde verdiği bir pozu paylaştı.

AĞLAYARAK POZ VERDİ

Elinde gelin bir bebekle selfie çekilen Beren Saat, yaptığı paylaşımın altına geçen haziran ayında hayatını kaybeden fotoğraf ve video sanatçısı Aykut Cömert’i etiketleyerek İngilizce olarak “I got your doll tonight” (Bu gece Bebeğini aldım) notunu düştü.

ARKADAŞI KANSERDEN VEFAT ETMİŞTİ

Beren Saat’in 10 yıllık dostu Aykut Cömert 6 Haziran’da kanserden vefat etmişti. Saat’in arkadaşından gelen bebeği aylar sonra teslim aldığı için ağladığı ve bu anları takipçileriyle paylaştığı düşünülüyor. Güzel oyuncunun gözyaşları içinde verdiği poza yakın dostları Belçim Bilgin ve Esra Dermancıoğlu’ndan da destek geldi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X