Eşinin başından ayrılmadı

Bursa’da kamyonetin çarptığı elektrikli motosikletin sürücüsü Hacer Durmaz (33), ağır yaralandı. Durmaz’a olay yerinden geçen bir doktor ile çevredekiler müdahale ederken, kazayı duyup gelen kadının eşi ise yaralanan kadının yanından bir an bile ayrılmadı

Eşinin başından ayrılmadı

Kaza, İznik- Yenişehir yolunun Yenişehirkapı mevkiinde sabah saatlerinde meydana geldi.

İznik yönüne giden Hacer Durmaz’ın kullandığı elektrikli motosiklete karşı yönden gelen Veli K. (41) yönetimindeki kamyonet çarptı. Başından yaralanan Durmaz’a yoldan geçen doktor Oğuzhan Cibil müdahalede bulunurken, İznik Belediyesi Meclis üyesi MHP’li Müceher Egemen de başına tampon yaptı, moral vermeye çalıştı.

bebeb0705a16808039a0ddddc412943e.jpg

Bir süre sonra olay yerine yaralı kadının eşi Kadir Durmaz geldi. Yerde yatan eşinin başında “Ambulans nerede?” diye bağıran Yılmaz, 40 dakika sonra geldiğini öne sürdüğü sağlık ekiplerine tepki gösterdi. 

90070445663f3afc41678b790b4cc80f.jpg

İl Sağlık Müdürlüğü ise kazada yaralanan Durmaz’a 20 dakikada olay yerine giden ambulanstaki sağlık ekibi tarafından müdahale edildiğini belirtti.

KADININ DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hacer Durmaz’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X