Eski dostların geleneksel buluşması

Devlet eski Bakanı ve Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar, eski dostlarıyla geleneksel hale gelen buluşmasını Mercure Hotel’de gerçekleştirdi. 

Eski dostların geleneksel buluşması

FERİT TELSEREN

Bursa’nın ilk ve tek ‘multi concept’ tesisi Mercure Hotel, önceki akşam çok özel bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

Devlet eski Bakanı ve Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar, eski dostlarıyla geleneksel hale getirdiği buluşmasını yine yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Bu özel geceyle eski günlerini de yadeden dostlar, çalınıp söylenen şarkılar eşliğinde geç saatlere dek eğlendi.

caglar-7.jpg

Gecenin açılış konuşmasını yapan İdris Sevinç, ‘Her şehirde bir ağabey, bir büyük vardır. Ama her şehrin bir Cavit Çağlar ağabeylerinin olmamasını hissettiklerini buradan paylaşmak istiyorum. Bize bu kadar yoğun uluslararası işleri arasında bu zamanı ayırıp, beraber olan Cavit Çağlar ve Mustafa Çağlar ile tüm dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi. 

caglar-5-001.jpg

TÜRKİYE BÜYÜK BİR SIKINTIDAN KURTULDU

Renkli görüntülere sahne olan buluşmada eski dostlarına hitap eden Devlet eski Bakanı ve Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar, dostluğun önemine dikkat çekti.

Çağlar, ‘Buradaki buluşmanın en güzel özelliği birbirini seven insanların bir telefonla bir araya gelebilmesi. Bu mutluluğu ben değil hepimiz beraber yarattık. Biz büyük bir aileyiz. Başarılarda beraber sevindik. Başımıza felaket geldi, beraber üzüldük. Her şeyden dik durarak çıktık’ dedi.

caglar-6.jpg

Türkiye ile Rusya arasındaki buzların çözülmesinde etken rol oynayan Çağlar, yaşananları; ‘Allah öyle bir imkan verdi ki; bölgemizin kan gölüne döndüğü bir dönemde Rusya’yla aramız açıldı. Rusya’da Putin, Türkiye’de Sayın Erdoğan kararlılık gösterip bu barışı sağladılar. Ama önemli olan onları yan yana getirebilmekti. Sanırım ben bunu başardım. Ben bu olayı hep sakladım. Benim aldığım devlet terbiyesi; konuşmamayı, öne çıkmamayı söyler. Fakat 4 Kasım günü Moskova’da Rusya’nın en önemli bayramında Sayın Putin bize dostluk ödülü verdi. Bu Türkiye’ye ilk defa verilen bir ödül. Sayın Putin’e olduğu kadar Sayın Cumburbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da şükranlarımı arz ediyorum. Kendisi bize bu imkanı vermeseydi biz bu işte olamazdık. Bugün Türkiye büyük bir sıkıntıdan kurtuldu’ dedi. 

caglar-4-001.jpg

LİYAKAT KELİMESİNİN KARŞILIĞI SAYIN ÇAĞLAR’DIR…

Gecede söz alan bir başka isim Nuri Karaca ise Devlet eski Bakanı ve Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar’ın yaptığı bu büyük işe karşılık çok mütevazı davrandığını belirtti.

caglar-3-001.jpg

Karaca, ‘Bugünlerde liyakat kelimesi gündemde. Cavit Çağlar bu kelimenin en net karşılığıdır. Dünyanın gelişmiş ülkeleri bu tip insanları mutlaka devlet görevlerinde kullanırlar. Nitekim son olaylarda hepimiz gördük. Kendisi mütevazı davranıyor ama yapılan iş çok önemlidir. Turizmden tarıma kadar atılmış çok önemli bir adımdır. Bundan sonraki dönemlerde de ülkemize faydalı hizmetler yapmanızı bekliyoruz’ dedi. 

caglar-1.jpgcaglar-2-001.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X