Eski TSYD Başkanı Onur Belge hayatını kaybetti

Eski Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Başkanı ve spor yazarı Onur Belge hayatını kaybetti.

Eski TSYD Başkanı Onur Belge hayatını kaybetti

Kınalıada’daki evinde sabaha karşı kalp krizi geçiren 69 yaşındaki Belge’nin yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği bildirildi.

Onur Belge’nin cenazesi yarın Kınalıada Camisi’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

Gazeteciliğe 1968 yılında Günaydın Gazetesi’nde spor muhabiri olarak başlayan Belge, aralarında Hayat Spor, Türk Haberler Ajansı, Star, Hürriyet ve Fanatik olmak üzere birçok basın kuruluşunda görev yaptı.

TFF ve TBF başsağlığı mesajı yayımladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), vefat eden Eski Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Başkanı ve spor yazarı Onur Belge için başsağlığı mesajı yayımladı.

Her iki federasyonun da internet sitesinde yer alan başsağlığı mesajında, Belge’nin vefatından duyulan üzüntü dile getirildi.

TFF’den yapılan başsağlığı mesajında, “Onur Belge’ye Allah’tan rahmet, yakınları, sevenleri ve spor camiamıza başsağlığı dileriz” denildi.

TBF’nin mesajında ise, “TSYD eski başkanlarından, gazeteci ve spor yazarı Onur Belge’nin vefat ettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve Türk spor ailesine başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X