Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a 3 yeni oyuncu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin merakla beklenen 5. yeni sezonu için geri sayım başladı. 140. bölüm çekimlerine başlanan EDHO’ya yeni sezonda sürpriz oyuncular katıldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a 3 yeni oyuncu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezon yayın tarihi hayranları tarafından merak ediliyor. Çekimlerine başlanan EDHO’nun yeni sezonunda çarpıcı gelişmeler yaşanacak.

ERDEM ŞANLI DA EDHO’YA KATILDI!

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Mustafa Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Burak Sergen, Selda Alkor, Naz Elmas ve Tarık Ünlüoğlu’nun yer aldığı, Onur Tan’ın yönetmenliğini üstlendiği ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a Erdem Şanlı dahil oldu. Oyuncu dizide Burak Sergen’in hayat vereceği karakterin en küçük oğlu Dinçer’i canlandıracak.
 

erdem sanlı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a yeni sezonda katılan Naz Elmas ise dizi setinden bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.
 

naz-elmas

EDHO ÜÇ YENİ OYUNCU

  1. sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna; Selda Alkor, Naz Elmas ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi dördüncü sezonunu başarı ile tamamlamıştı. Yeni sezona daha güçlü bir kadro ile giriş yapmak isteyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz üç yeni isim ile takviye yaptı. Burak Sergen dahil oldu.

    Selda Alkor

selda-alkor-depo

Burak Sergen

burak-sergen-depo

Naz Elmas

naz-elmas-depo

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X