Eşkıyalık mı, magandalık mı? Siz karar verin!

Yıldırım’da, otomobilden bir kişinin havaya ateş ettiği ihbarı üzerine harekete geçen polis, otomobildeki iki kardeşi yakaladı. Şüphelilerin evinde yapılan aramalarda ise 1 adet el telsizi ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Eşkıyalık mı, magandalık mı? Siz karar verin!

Yıldırım ilçesinde bir otomobilden havaya ateş edildiği yönündeki ihbarı değerlendiren Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aracı durdurdu. Araçta bulunan M.K. ve kardeşi M.K. polis merkezine götürüldü. M.K.’nın evinde yapılan aramalarda ise bir miktar uyuşturucu madde ile bir adet el telsizi ele geçirildi. M.K. hakkında, “Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak” suçundan işlem yapıldığı duyuruldu. 

Öte yandan, Nilüfer ilçesinde devriye gezen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Araçta yapılan aramalarda sürücü T.Y.’nın arandığı belirlendi. Araçta yolcu olarak bulunan M.K. isimli kişinin üzerinden ise 4 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. M.K. hakkında, “Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak” suçundan işlem yapıldığı açıklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X